Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ajtó, ablak nyitva van… Legyen inkább zárva!

Ajtó, ablak nyitva van… Legyen inkább zárva!
Székely Szabolcs

Kis hazánkban minden 6. vagyon elleni bűncselekmény betöréses lopásként valósul meg. A lakásbetörések jelentős része a silány minőségű betörés ellen hatékonyan nem védő ajtók és zárak miatt történik.

 

Egy láthatóan gyenge, vállal benyomható vagy könnyen felfeszíthető ajtó szinte csalogat, könnyű prédát felkínálva. Ezekben az esetekben az ajtókat megrongálják, nem funkcionálnak tovább, szükségessé válik a cseréjük. Legyél körültekintő, nézz utána a terméknek, mielőtt vásárolsz, ne legyél te is károsult.

Biztosan ismered az érzést, amikor napközben azon aggódsz, vajon az ajtód megállítja-e az illetéktelen betolakodókat. Arról ne is beszéljünk, amikor hosszabb időre távozol, legyen ez csak egy hosszú hétvége vagy egy 10 napos kellemes nyaralás. Szabadulj meg ettől a nyomasztó érzéstől, keresd az Euroline kínálatában a zárt lépcsőházba szerelhető biztonsági ajtókat.

Válassz olyan ajtót, mely erős, acéllemezzel borított vagy bélelt, zárszerkezete fúrásvédelemmel ellátott, nem lehet játszi könnyedséggel átjutni rajta, véd a betörök trükkös vagy erőszakos módszerei ellen is. Figyelj az odabiggyesztett jelekre, ezeket előszeretettel használják a tolvajok.

Az alábbiakban az Euroline nyílászárói közül a zárt lépcsőházakhoz tervezett biztonsági ajtó tulajdonságait soroljuk fel. Garantálják a maximális biztonságot, szemet gyönyörködtetnek, és értéket teremtenek.

 

 • Kiemelést gátló süllyesztett zsanérok
 • 15 acéltüskés záródás 4 irányban
 • 2,5 mm-es acéllemez borítás
 • Fúrásvédelemmel ellátott cilinderbetét
 • Beépített csengő
 • Halszemoptikás kiemelő
 • Különleges, világító LED-es kilincsek
 • Ásványgyapot szigetelés
 • 2 db különálló zárbetét, 5-5 db kódos kulccsal

És ez csak a biztonságot nyújtja a számodra, de van még más is, ami garantáltan a szívedbe lopja majd magát, és ezt azt ajtót akarod majd otthonod előtt tudni!

Biztosan nem örülsz, amikor a ház kutyás lakói kedvencüket sétálni viszik, és ezt a kutyus hangosan mindenki tudtára is adja. Valószínűleg hajnalban és késő este sem ez a legjobb, amikor épp aludni szeretnél inkább. Az sem feltétlen szerencsés egy több lakásos házban, amikor szomszédaink étkeiről kapunk illatos étlapot.

Ezzel az ajtóval ezeket a problémákat is magad mögött tudhatod, mert kiváló hang- és hőszigeteléssel rendelkeznek. A meleg bent, a szagok és a zaj kint maradnak.

Választható színek:

 • fehér
 • aranytölgy
 • cseresznye
 • sötétmogyoró

A cég gazdag kínálattal várja azokat, akik már építkeznek, vagy csak most tervezik álmaik otthonát. Válassz szép és minőségi nyílászárókat. Ne csak a biztonságra törekedj, hiszen egy bejárati ajtót nem cserél le az ember még csak évente sem. Válassz saját ízlésedhez, otthonodhoz illőt, melyre büszkén tekinthetsz minden alkalommal, amikor hazaérkezel. Ez otthonod látható ékessége.

A bejárati ajtó mellett ne feledkezz meg a beltéri ajtókról sem, hiszen mindenki szeretné, hogy otthonába belépve ugyanolyan elegancia és design fogadja, mint amit a bejárati ajtó mutat. Legyen szó akár a szabványoktól eltérő darabról vagy egy különleges mintáról, minden megvalósítható.

Keresd az Euroline-t elérhetőségeiken, kérj ajánlatot, tedd fel kérdéseidet, és dönts helyesen.