Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

MIÉRT JÁRJUNK PEDIKŰRÖSHÖZ!

MIÉRT JÁRJUNK PEDIKŰRÖSHÖZ! MIÉRT JÁRJUNK PEDIKŰRÖSHÖZ!

 

 

A téli hónapok végével a csizmák és bakancsok ideje lejárt és előkerülnek a félcipők, szandálok.

 

Amivel télen kevesebbet foglalkoztunk, most akár láthatóvá is válhat és valljuk be nem szép látvány egy repedezett sarok, vagy egy vastag bőrkeményedés a talpon, de a harisnyánkat is könnyen tönkre teheti.

Ilyenkor kezdjük el a házipraktikákat, vagy különböző reklámokban látható gépekkel a lábápolást, több- kevesebb sikerrel.

Sajnos sokszor beleszaladunk egy-egy sérülésbe vagy, hogy a túlzott bőreltávolítás miatt bőrünk érzékeny lesz és akár hamar vérezni is kezdhet, ezáltal napokig sem tudunk cipőt húzni.

Mindamellett a nem egyenletes bőreltávolítás rengeteg további problémát okozhat, ezáltal sűrűbben kell foglalkoznunk lábunk szépségével.

Hogy mi a megoldás?

 Mint minden hasonló esetben érdemes szakemberhez fordulni, hisz ha az ember havonta  1 órát rá szán lábának kezelésére, megszűnik a bőrkeményedés, esztétikai és egészségügyi problémája is.

Kétféle pedikűrt különböztethetünk meg:

Esztétikai pedikűr:   magában foglalja a talpakon, sarkon lévő  bőrkeményedések eltávolítását vágással és csiszolással, a körmök formázását, kérés esetén festését illetve  egy bőrradírozást, masszázst.

gyógypedikűr:  mindent tartalmaz, amit az esztétikai pedikűr , de ide tartozik például a tyúkszem eltávolítása, a  megvastagodott, esetleg elszíneződött gombás (fonalas gomba) köröm levékonyítása,  a benőtt körömsarkak eltávolítása, a gyulladás csökkentése, sarkantyú és repedt sarok kezelése.

Mindezt menyiért?

Egy esztétikai pedikűr 2800-4000 Ft közé tehető, míg a gyógypedikűr 3500-5000 forint között érhető el, és ha figyelembe vesszük a mai harisnya árakat, már is megérte, nem is beszélve az esztétikai és egészségügyi hatásokról.

És hova forduljunk?

Tanácsadásért vagy időpont kérésért forduljon Székely Afroditéhez, aki Budapesten egy belvárosi szalonban várja vendégeit.

Bejelentkezés: 06-70-671-8204

Éljen egészségesen, egészséges lábbal, hisz neki is jár a törődés.