Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

ELÉG VOLT! GYERE, ÉS LEGYÉL TE IS A HANGTALANOK HANGJA!

ELÉG VOLT! GYERE, ÉS LEGYÉL TE IS A HANGTALANOK HANGJA! ELÉG VOLT! GYERE, ÉS LEGYÉL TE IS A HANGTALANOK HANGJA!
Székely Szabolcs

 

 

Egyre több hír szól arról, hogy Magyarországon hol, mikor és milyen módszerekkel kínozzák az állatokat.

 

A kínzás mögött abberáció (ZOOFÍLIA  az ember állatok iránt érzett szexuális vonzalma) vagy agresszió, vagy egyszerű anyagi érdekek állnak, de sorolhatnánk még az indokokat.

De vajon mi játszódhat le egy ember fejében, aki vigyorogva megfojt, megüt, megrugdos egy védtelen állatot és erre még sok esetben büszke is és diadalittasan tölti fel közösségi oldalára.

Megtehetik, hisz ha ki is derül az állatkínzás, az elkövetők egy rövid felfüggesztett büntetéssel megússzák a dolgot, vagy a gazdag külföldiek, akik állatbordélyokat tartanak fenn hazánkban, egyszerűen tovább állnak egy másik országba.

És itt vannak még a szaporítók és az állatviadalt rendezők is, ahogy az állatokkal való szexfilmek forgatásában az előzőekben is előkelő helyen szerepelünk a ranglistán.

Amikor egy ilyen hír elindul a közösségi oldalon, rengeteg ember dühöng kommenttel és a leg- keményebb büntetést kéri (jogosan) az elkövetőkre.

És ha az állatok tehetnék ők is a legkeményebb büntetést kérnék megkínzóikra, de legalább annyit ,amennyit ők kaptak. De sajnos ők ezt nem tehetik meg, DE TE IGEN!!!

LEGYÉL TE IS A HANGTALANOK HANGJA!!!!!!!!!

  Ha  úgy gondolod, hogy ez nem mehet így tovább, gyere el a  2019.04.20.-án 11 órakor az  állatkínzás elleni demonstrációra.

A demonstráció célja, hogy a törvényhozók figyelmét felhívjuk a tarthatatlan helyzetre, és kérjük

 1 Az állatvédelmi törvény szigorítását!

2, Letöltendő börtönbüntetést az állatkínzóknak

3, Az Animal Police (Állatrendőrség) létrehozását!

4, A jelenlegi állatvédelmi törvény szerint, az állatokkal történő fajtalankodás (Zoofília) szabálysértés. - Követeljük az állatokkal fajtalankodás bűncselekményé nyilvánítását!

 

És ami a legfontosabb, nincs jobb oldali kutya bal, oldali macska, liberális ló vagy konzervatív madár, tehát ez nem lehet politikai kérdés, ez csak EMBERI kérdés lehet..

Tehát mindegy milyen a vallásod, bőrszíned, politikai hovatartozásod, ha szereted az állatokat és eleged van az állatkínzókból, ott a helyed.

Itt nem valaki ellen, hanem valami mellet demonstrálnak az állatvédők és állatszerető emberek.

És tudjuk,hogy az állatvédelemben tevékenykedők között is sok az ellentét, vélt és valós okok miatt, de talán erre a 3 órára mindenki félre rakja sérelmeit, hogy lássák, az állatvédők és az állatszerető emberek ha kell együtt álnak ki és mondják: ELÉG VOLT!

A DEMONSTRÁCIÓ kezdete: 2019-04-20 | 11:00
A gyülekező: 1074. Budapest, Dob utca 11. (Erotikacentrum szexshop- a zoofília videók  egyik legnagyobb forgalmazója

A demonstráció/vonulás útvonala:1074. Budapest, Dob utca 11. > Károly körút > Deák Ferenc tér > Erzsébet tér > Október 6. utca > Szabadság tér > Honvéd utca > Kálmán Imre utca > Kozma Ferenc utca > 1055. Budapest, Kossuth Lajos tér 11.

A tervezett demonstráció napirendje:
11:00-11:20 | Gyülekezés | 1074. Budapest, Dob utca 11.
11:20-11:30 | Rövid beszéd | A tüntetés célja, részletei
11:30-12:00 | Vonulás | Vonulás a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium elé. (1055. Budapest, Kossuth Lajos tér 11.)
12:00-13:20 | Beszédek, felszólalások |
13:20 | A demonstráció és gyülekezés tervezett vége

Aki készen áll arra hogy az állatok védelmében felszólaljon, vagy szeretné képviselni a megkínzott és kizsigerelt állatokat,  jöjjön el és mondja el a véleményét!
Szabad a vásár!!!

Ha szeretnél technikai segítséget nyújtani a demonstráció sikeres megrendezéséhez, keresd a szervezőket.

GYERE ÉS LEGYÉL TE IS A HANGTALANOK HANGJA!!!!