Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kecskés Tamás magára talált Ferrarában

Kecskés Tamás magára talált Ferrarában
Tóth Márk Krisztián

Tamás számára a második felmenetel a motor ellenőrzésével telt, a többin pedig folyamatosan gyorsult, fejlődtek az ívei és a féktávjai is, délutánra már megütötte a saját maga által elvárt szintet.

Vasárnap már az esős időjárásnak megfelelően állították be a gépeket a szerelők, ekkor tartottak ugyanis az edzéseket és a futamokat is. A versenyzői eligazításon felhívták a gyerekek figyelmét a pálya zord állapotára, mert a szél folyamatosan felhordta a szemetet az ívekre, ami így extra veszélyesnek bizonyult. Tomi tartott a kialakult helyzettől, de ügyes motorozással végül a harmadik helyre hozta be a technikát - a második versenyt pedig már nem is tartották meg.

A Marco Simoncelliről elnevezett kupán nem indult az teljes CIV mezőny, viszont a színvonal hasonló volt a bajnoki versengéséhez. Itt állt helyt Tamás a minimotoval, és a megszerzett pályaismeret, valamint a rutin mindenképpen sokat fog jelenteni neki a következő, éles verseny alkalmával, amit júniusban rendeznek meg, ugyancsak ezen a helyszínen.

Forrás: Tóth Krisztián Márk / Háfra Zsolt RXP - Sic58 Magyarország

Címkék