Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Random Trip-születésnap a Budapest Parkban

Random Trip-születésnap a Budapest Parkban Random Trip-születésnap a Budapest Parkban Random Trip-születésnap a Budapest Parkban Random Trip-születésnap a Budapest Parkban Random Trip-születésnap a Budapest Parkban

A hazai élvonal képviselői – többek között Sena, Tátrai Tibor, Vitáris Iván, Saiid, MC Kemon, Mester Tamás, mellett olyan világhírű produkciók énekesei, mint a Basement Jaxx vagy a Sigma tegnap este méltó módon ünnepelték a Random Trip 10. születésnapját.

 

 

A koncert további különlegessége volt az erre az estére felállított kisszínpad, ahol már 18:00-tól indult a minifesztivál: Delov Jávorék a valaha Random Tripen megfordult összes zenészt meghívták egy laza, kötetlen rögtönzésre, felidézve a Random korai éveiből a klubbulik felejthetetlen hangulatát.

19:45.től indult a koncert a nagyszínpadon, ahol sikerült az elmúlt 10 évet méltó módón megünnepelni.Fantasztikus zene produkcióval készült a teljes csapat .

Tátrai Tibor elképesztő gitárszolói mindenki elismerését kivivták. Mc Kemon a hátán vitte az egész produkciót szívét és lelkét beleadva, Saiid is hozta a kötelezőt.Sena pedig szokás szerint elképesztően énekelt. De zenetörténelmi pillanatként könyvelhetjük el előre azt is, hogy Delov Jávor, a csapat művészeti vezetője néhány dal erejéig nem másnak adta át a stafétát a dobfelszerelés mögött, mint Derrick McKenzie-nek, a Jamiroquai világhírű dobosának. Igazi örömzenélésnek lehetett mindenki szem és fültanúja a teljes este folyamán. 

{gallery}

A mai napon is érdemes kilátogatni a Budapest Parkba, ahol ma Szabó  Balázs Bandája fog nagyon jónak igérkező koncertet adni, és a koncert után pedig egy fergeteges táncház várja a látogatókat egészen hajnalig. 

https://www.facebook.com/events/323789888233019/