Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Szabó Balázs Bandája 10. születésnapi koncert a Budapest Parkban

Szabó Balázs Bandája 10. születésnapi koncert a Budapest Parkban Szabó Balázs Bandája 10. születésnapi koncert a Budapest Parkban Szabó Balázs Bandája 10. születésnapi koncert a Budapest Parkban Szabó Balázs Bandája 10. születésnapi koncert a Budapest Parkban Szabó Balázs Bandája 10. születésnapi koncert a Budapest Parkban

Szabó Balázs Bandája - 10 ÉV
Születésnapi koncert a Budapest Parkban!

 

 

 

Szabó Balázs több, mint húsz éve áll színpadon, előadói pályáját egy szál gitárosként kezdte, emellett bábszínészként dolgozott és az évek alatt bemutatkozott már színházi zeneszerzőként és rendezőként is. 2009-ben alapította meg zenekarát, a Szabó Balázs Bandáját, amely mára az ország egyik legnépszerűbb zenekarává nőtte ki magát. Jellegzetes zenei és szövegviláguk miatt egyedi színfoltjai a hazai könnyűzenei életnek, dalaikban gyakran ötvözik a magyar népzenét a könnyűzene különböző válfajaival és sokszor klasszikus zenei hangszereléssel is. Az elmúlt évtizedben sikert sikerre halmoztak a magyar hagyományokat újszerű köntösbe bújtatott dalaikkal, ennek legutóbbi lenyomata a tavaly megjelent lélekemelő Rajtad felejtett szavaim című nagylemezük, valamint az év végi meglepetés album, a Hasonlatok című Radnóti verslemez. A Szabó Balázs Bandája most egy csodálatos életpálya újabb mérföldkövéhez érkezett, amit egy nagyszabású koncerten mutatott meg a közönségnek a Budapest Parkban. 

{gallery}

 

Érdemes ellátogatni a Budapest park oldalára, ahol folyamtosan friss infókat találtok az aktuális koncertekről és bulikról. 

https://www.budapestpark.hu/

Fotók:bevezetem.eu

Címkék