Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Mini Hot Rod vezetés a Hungaroringen

Mini Hot Rod vezetés a Hungaroringen
Zsiska Ferenc

A legkisebb autók a legendás pályán - Mini Hot Rod vezetés a Hungaroringen

 

 

 

Budapest egyedülálló autós élményét, a Mini Hot Rod vezetést a Hungaroring Classic idején a legendás versenyhelyszínen is átélhetik a különleges gépek szerelmesei. A klasszikus amerikai hot rod autók világát modern formában megidéző miniatűr kocsik páratlan vezetési élményt kínálnak, amelyet Budapest utcáin, a város nevezetességeit meglátogatva már rengetegen élvezhettek. 
A legszórakoztatóbb autós élményt kínáló túrákból a Mini Hot Rod Budapest csapata most csak ide megalkotott különkiadást kínál, amelynek során bárki bejárhatja a lélegzetelállító versenyek helyszínéül szolgáló Hungaroringet.
A 170 köbcentis benzinmotorral és automata váltóval szerelt kis erőgépek vezetéshez csak egy jogosítvány kell, és máris próbára lehet tenni ezeknek az apró vadócoknak az elképesztő dinamikáját és elismerésre méltó manőverezőképességét. A túravezetővel felvezetett túrák során mindehhez extra adalék is jár, a minden arcra széles mosolyt varázsoló cukiság, amelynek köszönhetően a sofőrök egy Mini Hot Rodot vezetve igazi sztárnak érezhetik magukat a rájuk irányuló figyelem és ámuló tekintetek középpontjában. A Hungaroring Classic tiszteletére egyedi klasszikus külsővel felruházott kisautók méltó módon idézik meg az örömautózás legendás időit, a mai autórajongók számára is kézzel foghatóvá téve az élményt. 

Hungaroring Classic 2019. július 12-14-én a Hungaroringen! 

https://hungaroringclassic.com/

Címkék