Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

INFECTED MUSHROOM ma a Budapest Parkban

INFECTED MUSHROOM ma a Budapest Parkban

A több mint két évtizede indult Infected Mushroom az elektronikus zene egyik legfontosabb úttörőjeként vált ismertté a szcénában.

 

 

 

A neves IDJ Magazine kétszer is a világ 10 legfontosabb DJ-i közé választotta őket; több tízmillió lejátszással és egy igazi elvakult rajongóbázissal a hátuk mögött a Los Angeles-i bázisú, de izraeli származású páros az elektronikus zene egyik legerőteljesebb kis királyságát építette ki maga körül.

Hat év után július 12-én pedig végre visszatérnek a Budapest Park színpadára, ahová túlvilági ütemeik és pszichedelikus dallamaik mellett tavaly decemberben megjelent stúdióalbumuk anyagát is magukkal hozzá majd! És ez még nem minden: az Infected után két - szintén izraeli illetőségű - szupersztár producer áll a DJ pult mögé – SKAZI, aki a punk rock műfajából nyergelt át a pszichedéliába, illetve a folyamatosan listavezető trackeket szállító Yahel . Az estét pedig tovább színesíti az XYU ritkaságszámba menő fellépése – Mester Tamás egyedülálló és lélegzetelállító elektronikus zenei utazásával kiegészülve egy valóban verhetetlen line-uppal várja a Budapest Park a goa és a trance szerelmeseit!

https://www.budapestpark.hu/events/infected-mushroom-skazi-yahel-mestertamas-20190712

INFECTED MUSHROOM AFTERPARTY 22:00-TÓL

Egy éjszaka a goa jegyében – legends of isratrance július 12-én a Budapest Parkban! Az Infected Mushroom koncertje után 22 órától a pszichedelikus zenei szcéna nagyágyúi a lemezjátszók mögött, ugyanis a két izraeli szupersztár producer, Skazi és Yahel pörgeti a zenét. Skazi 1998 óta szállítja a trackeket, zenéje a psy-trance és az elektro punk egészen egyedülálló kereszteződése, Yahel pedig egy igazi nemzetközi slágergyáros, aki többek közt dolgozott együtt Madonnával és Jennifer Lopezzel is, de készített remixet például Beyoncé-nak is.

Az este hangulatát pedig a műfaj legmenőbb hazai DJ-i - Hruscsov, Oleg, Botond, Psyletzky, Danger és Boohna – fokozzák!

 

https://www.budapestpark.hu/events/infected-mushroom-afterparty-20190712

 

Címkék