Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Pénteken kezdődik Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozója Zánkán

Pénteken kezdődik Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozója Zánkán

Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozóját rendezi az Alfa Amore online közösség pénteken és szombaton Zánkán

 

 

 A most először kétnapos AlfaCity-t tizenharmadik alkalommal rendezik meg, az idei találkozóra a szervezők a tavalyi rekordszámú, 1410 autónál is többet várnak. A találkozó minden ötödik résztvevője külföldi, több olasz márkaklub is képviselteti magát, de idén nemcsak a környező országokból, hanem még Oroszországból is várnak vendégeket - tették hozzá.
    A márka elválaszthatatlan részét képezi 109 éves történelme, ezért a látogatók a szokásoknak megfelelően kiemelt helyen tekinthetik meg a márka aktuális modelljeit, valamint az old- és youngtimer Alfa Romeókat a rendezvényen.
    A Magyar Autóklubbal és a Groupama Tanpályával együttműködve a szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságos autózásra, ezért a közlekedésbiztonsággal és a baleset-megelőzéssel kapcsolatos programok és előadások is várják a résztvevőket. Rendeznek emellett versenyt távirányítós autóknak, a sofőröket akadálypálya is várja, de szörfrodeó és különböző gyerekprogramok is lesznek.
    A nap házigazdája idén is Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető lesz, aki az Alfa Romeo hazai márkanagykövete. 
    A programok sorát mindkét nap hajnalig tartó bulik zárják, amelyeken fellép többek között Edo Denova, Willcox és Antonyo, szombaton este pedig a soproni SativuS zenekar koncertjét is hallhatják a találkozó résztvevői.

Bővebb infó:https://alfacity.hu/hu/

(MTI)

 

Címkék