Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

PUNNANY MASSIF SZÜLINAP MA A BUDAPEST PARKBAN

PUNNANY MASSIF SZÜLINAP MA A BUDAPEST PARKBAN
Zsiska Ferenc

Sweet Sixteen! A tavaly fergeteges jubileumi szüliÉV után mi mással koronázhatná meg a Punnany Massif fennállásának 16. évfordulóját, mint egy ízig-vérig izzasztó, nyári Parkos nagykoncerttel.

 

 

 

Lesz minden, mi szem-szájnak ingere – régi szerelmes himnuszok, igazi bulislágerek és vadonatúj track-ek. Egy legendás zenekar egy legendás estén július 20-án a Budapest Parkban!

 

A Punnany Massif 2003-ban alapított magyar hiphopzenekar. Műfaja önmeghatározása szerint társadalom-funk.

A két alapító tag, Felcser Máté ("RendbenMan") és Farkas Roland ("Wolfie") 1994-ben találkozott először. A zenekar megalakulása előtt a Kész Face partisorozat, és ugyanezen a néven futó rádióműsor házigazdái és előadói voltak. 2003-ban FankaDeli megkeresésére készült volna egy közös szám "Wolfie"-val a Minden kincsem című Fankadeli lemezre, majd ezt követően egy egész szólólemez. Két hónapos közös munka után FankaDelivel megszakadt a munkakapcsolat, de közben kiderült, hogy "RendbenMan"-nel annyira jól tudnak együtt dolgozni, hogy ketten megalapították a Punnany Massifot.

Az első lemezük 2006-ban jelent meg, Körkorkép címmel, amely 17 számot tartalmazott. A lemez készítésekor a céljuk az volt, hogy a mai magyar ember hétköznapjait mutassák be, a saját aspektusukból. 2009-ben jelent meg az együttes következő száma Hanyag elegancia címmel a Stíluspakk több előadós válogatás lemezen. 2010-ben a második albumuk, a Shen Kick megjelenését egy pécsi és egy budapesti lemezbemutatóval ünnepelte az együttes. Az új lemez szép számú neves közreműködőt vonultatott fel Takáts Eszter és a Gumizsuzsi zenekar, Beck Zoli (30Y), a magyar beatbox-bajnok Defa és Gál Máté operaénekes személyében.

https://www.budapestpark.hu/events/punnany-massif-20190720

 

A koncert után pedig VICE CITY 80'S VS 90'S PARTY a Budapest Parkban!

                                       

 

Ismét irány a Budapest Park! Itt az idő, hogy bevigyük a 80-as évek és a Vice City hangulatát a főváros nyári buliközpontjába, hogy ott is nyomot hagyjanak kedvenc Pop, Synth-Pop, New Wave, Rock, Funky slágereink. Azonban itt nincs vége az újdonságoknak. Az utóbbi időben buliról bulira egyre többen jelentek meg olyan kérésekkel a 90-es évekből, amiknek csak igen ritkán adjuk be a derekunkat, viszont most kivételt teszünk és elmossuk a határokat a két évtized között. Továbbra is a 80-as évek lesz a főirány, de kibővítjük azt a 90-es évek legjobbjaival.

 

https://www.budapestpark.hu/events/vice-city-party-20190720