Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Országos Könyvtári Napok most csütörtökön és pénteken

Országos Könyvtári Napok most csütörtökön és pénteken
Zsiska Ferenc

Kvízjátékkal, könyvbemutatóval, tárlatvezetéssel várja többek között a felnőtteket és gyerekeket az Országos Könyvtári Napok keretében csütörtökön és pénteken az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár.

 

 

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség programsorozatának keretében a látogatók könyvtártörténeti vezetésen, a restaurátorműhely bemutatásán, valamint a Rákóczi-kötetekről szóló tárlatvezetésen vehetnek részt - olvasható az egyetem honlapján.
    A meghirdetett Könyvtárak az emberért - Felelősségünk a Földért című projekt részeként kvízjátékban mérettethetik meg magukat az érdeklődők, amelyben értékes ajándékokat nyerhetnek.
    Az Ó, természet! Milyen szép is egy káposzta! jeligéjű programon botanikus könyvbemutatón várják a közönséget, illetve olyan könyvtörténeti ritkaságokba lapozhatnak bele a résztvevők, mint a Lapokba zárt kincsek és A könyv évezredei.
    A gyermekeket és felnőtteket egyaránt megszólító virtuális séta során Eötvös Loránd "otthonába" nyerhetnek betekintést a látogatók, a könyvkötő műhelyből pedig minden érdeklődő maradandó alkotással térhet haza.

MTI