Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Toborzónap a légirendészetnél

Toborzónap a légirendészetnél

A KR Légirendészeti Szolgálat helikoptervezetőket, mérnököket és szerelőket keres.

 

 

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálat 2019. november 24-én, vasárnap 9 órától toborzónapra várja azon 40 évnél fiatalabb, felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkező érdeklődőket, akik szeretnék megismerni a mérnökök, a helikoptervezetők napi tevékenységét, valamint olyan középfokú repülő szakmai végzettséggel rendelkezőket, akik a helikopterszerelők munkája iránt érdeklődnek. A programra ellátogatók megtekinthetik a rendőrségi hangárt és az MD 500E, valamint az MD902 típusú szolgálati helikoptereket, megismerkedhetnek a helikoptervezetők, mérnökök és a helikopterszerelők munkájával.

A nap folyamán a szakemberek a felvételi jelentkezésről részletes tájékoztatót tartanak.

A korlátozott létszámra tekintettel csak olyan személyeket tudnak fogadni, akik a pályázatok minden feltételének megfelelnek.

Felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy a toborzónapon való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet a 2019. november 18-a 24 óráig a lrsz@kr.police.hu e-mail címre történő üzenet elküldésével tehet meg. Az e-mailbe írja bele a nevét és telefonszámát, amelyen a további teendőkkel kapcsolatban a Légirendészeti Szolgálat munkatársai felveszik a jelentkezőkkel a kapcsolatot.

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti-hirek/toborzonap-a-legirendeszetnel

Forrás:police.hu