Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A VÁROS NEM VERSENYPÁLYA

A VÁROS NEM VERSENYPÁLYA
Zsiska Ferenc

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési szakemberei ezúttal ifj. Ranga László és Ranga Péter rallyeversenyző testvérpár közreműködésével hívják fel a figyelmet a gyorshajtás veszélyeire.

 

 

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság először Iványi Dalma segítségével hívta fel a figyelmet a biztonsági öv használatának fontosságára, majd Mindum Károly, az 1000 kilométeres kerékpározás világrekordere segített abban, hogy mire kell odafigyelni annak érdekében, hogy a kerékpározás biztonságos legyen.

A kampánysorozat ifj. Ranga László és Ranga Péter rallyeversenyző testvérpár kisfilmjével folytatódik, amelyben a gyorshajtás veszélyeire hívják fel a figyelmet.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A gyorshajtó járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik!

A rendőrség célja, az életveszélyes helyzetek megelőzése, a szabályszegők közlekedésből való kiszűrése és ezáltal a balesetek megelőzése.

Forrás:police.hu