Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Három magyar kastély a HHE díjazottjai között

Három magyar kastély a HHE díjazottjai között

Három magyar kastély is megkapta a Heritage Hotels of Europe (HHE) díját november 17-én, a Magyarország bécsi nagykövetségén megrendezett díjátadó eseményen.

 

 

 Heritage Hotels of Europe díj a történelmi szállodák egyedülálló elismerése, tisztelgés az ezekbe a régi épületekbe "lelket varázsló" elhivatott tulajdonosok, üzemeltetők és munkatársak előtt. A 13 tagországot számláló szervezetben idén közel 100 jelölt indult a megmérettetésen. Hét kategóriában adtak át díjakat, melyekhez egy különdíjat is megszavazott a nemzetközi zsűri.  A Heritage & Design kategóriában a mándoki Forgách Kastély lett a teljes mezőny 3. legjobbja.

 

  Heritage & Hospitality kategóriában pedig a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda lett a győztes.

 

Röjtökmuzsaj Szidónia Kastélyszálloda

 

A Heritage & Experience különdíjat Nagy Andor, Magyarország bécsi nagykövete adta át a Gyulai Almásy-Kastély Látogatóközpontnak.

 

Gyulai Almásy-Kastély

 A Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége alapító tagja a HHE nemzetközi szervezetnek, melynek tagjai egymást segítik, központi marketingstratégiájuk a kastélyturizmus népszerűsítését tűzte zászlajára.Jövőre Magyarország lesz a rangos esemény házigazdája.

MTI