Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Egy csepp történelem igényes kivitelben

Egy csepp történelem igényes kivitelben
Székely Szabolcs

Az emberek számára az emlékek mindig meghatározó fontossággal bírnak. Persze közel sem mindegy, hogy milyen formában kell emlékezni egy-egy jó élményre vagy éppen egy szeretett személyre.

 

 

Nagyon nagy segítség lehet, ha a különböző emlékekről vannak fényképek, felvételek, és nem mellesleg ezek kézzel foghatóak. 

Éppen ezért bár sokan állítják, hogy a fotókidolgozás divatjamúlt és unalmas dolog, ez egy óriási tévedés. Gondoljunk csak bele, hogy mennyivel érdekesebb lapozgatni egy igényes kivitelű fényképalbumot, mint mondjuk ugyanazokat a képeket megnézni telefonon vagy laptopon. Arról nem is beszélve, hogy ha nincsenek kiválogatva a képek, akkor óhatatlanul is kerülnek bele nem túl éles vagy éppen nem jó felbontású darabok is.

Válogasd ki és tervezz fotókönyvet!

Ha igazán igényes formában szeretnéd nézegetni a képeidet, akkor még albumba sem kell rendezned, sőt elő sem kell hívatni azokat. Ha úgy gondolod, hogy kézzel fogható formába szeretnéd öltöztetni a képeidet, akkor válassz egy egyedi, kemény borítású fotókönyvet. Töltsd fel a képeidet a tervezőfelületre, formázd és pozicionáld őket a különböző oldalakon. Mindezt 26 oldal erejéig teheted meg egy alap, kemény borítású fotókönyben, ami azért nem kevés képet foglal magában. Ezeknek az elhelyezését, számát különböző sablonokkal segítheted. Akkor se ess kétségbe, ha túl sok a képed, és még sok maradt az alap 26 oldal mellett. Mivel 74 oldalig van lehetőséged bővíteni, így bőven el fognak férni a fotóid. 

A Sooters kínálatában a fotókönyvek többféle méretben elérhetőek, így kedvedre válogathatsz attól függően, hogy melyik felel meg legjobban az igényeidnek. 

Örökké tart

Mivel egy kemény borítós fotókönyv örök emlék marad, így sokkal könnyebben fennmaradnak a különböző régi képek. Nagy előnye, hogy a képeket nem lehet kivenni, nem tud kicsúszni, mint egy hagyományos albumból. Ennek köszönhetően nem fordulhat elő, hogy nem találsz meg egy gyermekkori emléket, amit elhelyeztél benne, vagy épp a szüleid esküvői fotóját, ha egyszer benne van az elkészült fotókönyvben.

Maga a kemény borítás roppant tartóssá varázsolja a fotókönyvet, hiszen extra védelmet nyújt a külső hatások ellen, így biztonságban tudhatjuk a számunkra fontos pillanatokat. Arról nem is beszélve, hogy különleges, elegáns benyomást kelt. Mindemellett pedig teljesen egyedivé tehetjük könyvet, hiszen mind az első, mind a hátsó borítója 100 százalékig tervezhető. Praktikus a gerincére ráírni, hogy mit tartalmaz, hiszen ha többet egymás mellé állítunk is azonnal megtalálhatjuk azt a könyvet, amire éppen szükségünk van.