Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Elindult az Angyalváró-Cipősdoboz adománygyűjtés

Elindult az Angyalváró-Cipősdoboz adománygyűjtés

Elindult a Három királyfi, három királylány mozgalom által szervezett Angyalváró-Cipősdoboz adománygyűjtés, amelynek keretében 500 cipősdoboznyi karácsonyi ajándékot gyűjtenek össze a Böjte Csaba ferences szerzetes által nevelt gyerekeknek.

 

 

Az adakozók december 11-ig tölthetik meg a cipősdobozokat gyerekjátékokkal, iskolaszerrel, írószerrel, édességgel, tisztálkodószerrel, könyvekkel és sportszerrel.
    Az összegyűlt ajándékokat a gyerekek Parajdon az Angyalváró rendezvényen kapják meg, ahol a szervezők zenés műsorral és játékokkal is készülnek nekik - tették hozzá.

Milyen adományokat várnak?

 • cipősdobozban ajándékokat a gyerekeknek

 • gyerekjátékot, írószert, iskolaszert, édességet

 • tisztító- és tisztálkodás szereket (fogkefe, fogkrém, szappan, papírzsebkendő..)

Kérjük, a dobozra írd fel, milyen nemű és korú gyermeknek szánod az ajándékot és ne ragaszd le a dobozt!  Ha van időd, írj egy személyes üzenetet is, ami a szívedből szól az ajándékozott kisgyereknek!

Gyűjtőpontok:

 • HÁLÓ Közösségi és Kulturális Központ - S4 (1052, Semmelweis u.4., üvegajtós bejárat)
  minden hétköznap 14-18h

 • Magyar Cserkészszövetség 3 helyszínen is (Bp, Bartók Béla út 61. I/1. hétfőtől péntekig 10-16:00-ig, Bp,Tömörkény u. 3/A hétfőtől péntekig 9-16:00, és Nagykovácsi, Kossuth Lajos u.2. - a kastély épülete mellett, a főbejárat melletti kis épületben, hétköznap 7-14h)

 • PöttyBolt (Budafok, Kossuth Lajos utca 6.)
  hétköznap 10-17:30

 • Egyboglya Közösségi Tér (Óbuda, 1031, Boglya u.1.fsz.)
  hétköznap 16-18h

 • Semmelweis Egyetem (1089 Bp, Nagyvárad tér 4.)
  dec.2. "Család és karrier?" előadás előtt és után 17:00-20:30  

 Tavaly több mint 400 ajándékcsomag gyűlt össze.     A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány a számlaszámára is várja az adományokat, további információ a www.haromkiralyfi.hu/angyalvaro-2019 oldalon érhető el.

 

MTI