Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Advent - A Ludovikán is számos programmal várják az érdeklődőket

Advent - A Ludovikán is számos programmal várják az érdeklődőket

 A hagyományokhoz híven koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal és számos karácsonyi programmal várják az érdeklődőket a Ludovikán az adventi hétvégéken - közölte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

 

 

 Közleményük szerint a rendezvénysorozat december elsején, vasárnap 18 órakor a Budapest Ragtime Band koncertjével kezdődik, amelyet az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtása követ a Campus téren.
    Az adventi programsorozat a szombati napokon folytatódik: december 7-én a Kaláka együttes lép fel. Majd 14-én a Szabadság, szerelem című színházi előadást tekinthetik meg az érdeklődők Seres Péter rendezésében, 21-én pedig a Monarchia Szimfonikus Zenekar ad klasszikus karácsonyi koncertet.
    Ezeken a napokon 13 órától a gyerekeké a terep, akiknek az aktív szórakoztatásáról a Kedvcsinálók Társulata gondoskodik. December 14-én és 21-én délután is érdemes útba ejteni a Ludovikát: egyik napon a Nefelejcs Bábszínház, másikon pedig a Bugócsiga Zenede interaktív gyerekkoncertje mulattatja majd a kicsiket - írta az NKE.
    Az ingyenes programok helyszíne a Ludovika vívóterme.

MTI