Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Szilveszter Rallye 2019 - év vége legnagyobb autós eseménye!

Szilveszter Rallye 2019 - év vége legnagyobb autós eseménye!
Zsiska Ferenc

Jövőre már a nemzetközi Alpok-Adria Rali Kupa (AARC)  versenysorozatának része lesz a Szilveszter-rali, melyet az idén december 27. és 29. között, immár 21. alkalommal rendeznek meg a Hungaroringen és környékén.

 

 

 

    A szervezők közleménye szerint az idei viadal egyfajta főpróbája a jövő évi futamnak, amely az AARC 2020-as idényének nyolcadik, utolsó versenye lesz.
    Az AARC első szezonja 2010-ben volt, az idén 30 csapat vett részt a sorozat hét fordulóján, jövőre pedig már négy országban rendeznek versenyt.
    Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke azt mondta, a Szilveszter Rallye az elmúlt 21 évben elvégzett munka gyümölcseként szerzett nemzetközi minősítést.
    "Nagy gratuláció jár ezért a szervezői csapatnak, és biztos vagyok abban, hogy a mostani verseny is tökéletesen sikerül. Ehhez pedig mind a szövetség, mind pedig jómagam minden segítséget megadunk" - jelentette ki az MNASZ elnöke.
    Oláh Gyárfás szerint a Szilveszter Rallye "mindig is a magyar ralisport egyik ékköve" volt, amely azért is nagyon fontos eseménye a hazai autósportnak, mert "szinte az összes szakág képviselőit meg lehet találni az indulók között"  (MTI)

A lenti linken elérhetőek a jegyek a Szilveszter Rallye idei futamára:

http://www.szilveszterrallye.hu/hu/2019/12/11/elindult-a-jegyertekesites