Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Celebek az ügetőn

Celebek az ügetőn

Celebek az ügetőn – Lajos a Drága örökösökből

 

 

 

Az Ügetőszilveszter egyik fénypontja a Celebfutam. Ismert színészek, sportolók és közéleti személyiségek ülnek sulkyba, hogy megmérettessék magukat ebben a nagyszerű sportban. Idén is lesznek új és népszerű arcok. Találkozhattok Bács Péter színművésszel, akit a Drága örökösök napi sorozatból mindenki ismerhet. Lajos a lovászfiú szerepét játszó színész A Mi kis falunk című sorozatban is feltűnik. Lovas kötődését jól mutatja, hogy többször részt vett már a Nemzeti Vágtán is.

A cseppet sem veszélytelen feladatra közel két évtized alatt nagyon sokan vállalkoztak, néhány név a fantasztikus névsorból: Kőbán Rita, Udvaros Dorottya, Verebes Linda, Árpa Attila, Ungvári Miklós, Fábry Sándor, Epres Attila, Józsa Imre, Balogh Gábor, Nemcsák Károly, László Boldizsár, Mészáros Árpád Zsolt, Csányi Sándor, Szabó Győző, Noszály Sándor, DJ Dominik, Pindroch Csaba, Piroch Gábor, Pintér Tamás Oroszlán kaszkadőr, Bubik István színművész, Ferjancsik Domonkos és Székely Zoltán vívók, Martinek János olimpiai bajnok öttusázó és a fogathajtó világbajnokok a Lázár testvérek.

Az elmúlt két évben az ország népszerű youtuberei Pamkutya Béla és Pamkutya Pista is megmutatták, hogyan kell ezt csinálni. Kalandjukról, a felkészüléstől a célba érésig videót is készítettek, amit több, mint 1,2 milliós nézettségnél jár! Ha lemaradtál róla, nézd meg itt a kalandjukat!

 

Forrás:https://kincsempark.hu/ugetoszilveszter-2019/