Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Shadows Never Die koncert február 28-án

Shadows Never Die koncert február 28-án Shadows Never Die koncert február 28-án

Shadows Never Die néven alakult meg Magyarország első Parkway Drive tribute bandája. Februárban lépnek újra színpadra az  S8 Underground clubban, és ezért a Gerit ,a zenekar egyik tagját kértük meg , hogy meséljen egy kicsit a csapatról. 

 

A zenekari felállás 2019 februárjában szilárdult meg, mikor is 1 évnyi keresgélés után megtaláltuk a tökéletes énekest Sanyi személyében.
Az első koncertünkre nem vártunk sokat. Májusban debütáltunk az Analog Music Caféban, ahol nagyon pozitív volt a fogadtatás.
Szeptemberben megcsináltuk az első saját rendezésű tribute eseményünket az Analog Music Hallban, amire 120-an voltak kíváncsiak végül, amit álmainkban sem reméltünk. A Düreres tribute fesztivál a 4. fellépésünk volt, melyet decemberben egy S8as buli előzött meg.

A 2020-as évnek komoly tervekkel vágunk neki, hiszen egyfelől 10 éves lett a Deep Blue album, illetve szeretnénk megmutatni azt is, hogy
több van bennünk, mint puszta growl és scream, úgyhogy támadunk majd egy nagyon különleges estével is.Legközelebb február 28-án az S8 Underground clubban találkozhat velünk a nagyérdemű. Érdemes lesz akkor is, mert készülünk újdonságokkal!

 

Fotók:Rubin Mónika /RM Photo

https://www.facebook.com/monika.rubin.photography/