Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Csillagot kapott 50 Cent a Hírességek sétányán

Csillagot kapott 50 Cent a Hírességek sétányán
Zsiska Ferenc

Csillagot kapott 50 Cent, valódi nevén Curtis Jackson amerikai rapper, színész és producer csütörtökön a hollywoodi Hírességek sétányán.

 

 

    A 44 éves rappert régi barátja, Eminem méltatta a ceremónián, aki elmondta, hogy noha 2002-ről csupán halvány emlékei vannak, arra kristálytisztán emlékszik, amikor először találkozott 50 Centtel - írja a Variety című filmes portál.
    "A karizma és a személyiség, minden illett a zenéje intenzitásához" - idézte fel a rapper, aki annak idején Dr. Dre amerikai hiphop producerrel együtt karolta fel Jacksont és segített neki a világ egyik legnépszerűbb rapperévé válni. A queensi születésű 50 cent a 2003-ban megjelent Get Rich or Die Tryin' című albumával tett szert világhírnévre.

  Zenei karrierje mellett számos filmben játszott, egyebek között az albumával azonos - magyarul Pénzed vagy életed - címet viselő 2005-ös, félig önéletrajzi filmben, valamint a Mélyütés és a Gengszterzsaruk című alkotásokban. Emellett magánvállalkozásai vannak és producerként is tevékenykedik.

MTI