Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az Alcatel a CES 2020 kongresszuson mutatja be az új külsejű Mobile termékcsaládját és a képalkotás mérföldkövét

Az Alcatel a CES 2020 kongresszuson mutatja be az új külsejű Mobile termékcsaládját és a  képalkotás mérföldkövét Az Alcatel a CES 2020 kongresszuson mutatja be az új külsejű Mobile termékcsaládját és a  képalkotás mérföldkövét Az Alcatel a CES 2020 kongresszuson mutatja be az új külsejű Mobile termékcsaládját és a  képalkotás mérföldkövét Az Alcatel a CES 2020 kongresszuson mutatja be az új külsejű Mobile termékcsaládját és a  képalkotás mérföldkövét Az Alcatel a CES 2020 kongresszuson mutatja be az új külsejű Mobile termékcsaládját és a  képalkotás mérföldkövét
Székely Szabolcs

 A CES 2020 kongresszuson az Alcatel mobil termékcsalád bemutatja legújabb tagjait, többek között a márka első 48MP három fényképezős okostelefonját, az első Android 10 (Go Edition) okostelefonját, egy gyerekbarát tabletet és egy USB hotspotot.

 

Annak érdekében, hogy a felhasználóknak a lehető legjobb élményt nyújthassa nagyobb beruházás nélkül, az Alcatel továbbra is elkötelezett az iránt, hogy még több ember számára tegye elérhetővé a mainstream technológiákat.  

Alcatel 3L: továbbfejlesztett okostelefonok alacsony fényerősségű fényképezővel 

A három fényképezővel felszerelt, megfizethető Alcatel 3L telefonnak köszönhetően többé nem kell áldozatot hoznia a képalkotásban. A 48MP AI hátsó érzékelőjével sötétebb fényviszonyok mellett is tiszta képeket és videókat készíthet a beépített, 4 az 1-ben pixel technológiával, mely a négy pixelt egy nagyobb, 1.6μm 12MP képben egyesíti a fényérzékenység növelésére. Mesterséges intelligencia algoritmusokat használ, hogy akár 22 különböző helyszínt azonosítson, így optimalizálja a képminőséget. Továbbá, az 5MP fényképező 115°, szuper nagylátószögű lencsékkel van felszerelve, ezáltal a felhasználók a helyszínek közül a lehető legtöbbet be tudnak fogni, a 2MP hátsó kamera pedig a makró lencséivel hihetetlen részletgazdag, közeli fotókat készíthetnek. A 8MP elülső fényképező LCD vaku csúcsminőségű képeket biztosít.  

Az Alcatel 3L az Aurora nevű új dizájnt mutatja be, mely mikro szerkezetű lézer, maró technológiával rendelkezik egy fényes külső mellett. Ez lehetővé teszi, hogy minden telefon számos különböző színt vonultasson fel olyan csodálatos mintákkal, melyek az Aurora Borealisra, azaz a misztikus Északi fényre hasonlítanak.   

6,22 hüvelyk méretű HD+ Vast kijelzőjével az Alcatel 3L élénk képekkel ajándékozza meg a felhasználókat. Az Alcatel 3L 19:9 képaránnyal hozza közelebb a médiát, így olyan lenyűgöző, nagyképernyős élményben lehet részünk, ami tökéletesen passzol a zsebbe. A kiemelkedően hatékony Octa-core processzor, a 4 GB RAM és a 64 GB beépített tárhely segít, hogy a telefon a legtöbb forrást igénylő tartalmat is könnyen kezelje, ezáltal megszakítások nélkül közvetíthet HD videókat, készíthet fotókat és játszhat különféle játékokat. Az egész napig működő akkumulátor egyszerűen segíti a napi rutinjában. 

Az Alcatel 3L 2020 első negyedévében lesz elérhető a kiválasztott piacokon Európában, az Ázsia/Csendes-óceáni térségben, a Közel-keleten és Afrikában már 155 USD (139 €) áron kaméleon kék, sötét króm és achát zöld színben.    

Alcatel 1S: hatékony, három fényképezős okostelefon 110 $ alatt 

Három fényképezőjével, hatékony teljesítményével és kiváló képi élményével az Alcatel 1S egyértelműen a legfontosabb okostelefon tulajdonságokat és a legtöbb mainstream technológiát juttatja el még több emberhez. Az okostelefon 13MP + 5MP + 2MP hármas hátoldali fényképezővel van felszerelve, amikkel kiváló minőségű képek készíthetők. Az AI által működtetett 13MP fényképező 22 helyszíntípust érzékel, ami automatikusan módosítja a beállításokat fotózás közben. Ezen felül, a bokéval rendelkező fényképezővel portré módban vizuálisan gyönyörű képeket készíthet „elmosódott háttérrel”, amivel kizárólag a kép témájára fókuszálhat. Lőjön képeket kis növényekről, állatokról, rovarokról a 2MP makró fényképezővel, és biztosan nem fog lemaradni semmilyen apró részletről.  

Az octa-core processzor és az egész napig működő akkumulátor révén az Alcatel 1S órákon át zavartalan zene vagy HD videó közvetítést és játékot tesz lehetővé. A felhasználóknak a 6,22 hüvelyk HD+ Vast kijelzővel lenyűgöző képi élményben lehet részük. Az Alcatel 3L-hez hasonlóan, a légies Aurora dizájn által az Alcatel 1S egyedi érzést kölcsönöz a telefonnak, melyet az elegáns S-ívű kialakítás tesz teljessé.

Az Alcatel 1S 2020 első negyedévében lesz elérhető a kiválasztott piacokon Európában, az Ázsia/Csendes-óceáni térségben, a Közel-keleten és Afrikában már 110 USD (99 €) áron achát zöld és szürke színben. 

Alcatel 1V: kiváló, nagyképernyős okostelefon élmény 

Az Alcatel 1V 6,22 hüvelykes HD+ Vast kijelzővel büszkélkedhet a nagyképernyős élményért, amibe belemerülhet bárki, aki olyan megfizethető okostelefont keres, mely videómegosztást és alapszintű játékokat kínál. Az egyedi, tollmintás kidolgozás, az íves oldalak és a 2.5D üveg is azt bizonyítja, hogy az Alcatel 1V képes stílusos okostelefont jó áron kínálni. A nem maszatoló kialakítás miatt nem látszanak az ujjlenyomatok, a tökéletes fogása által pedig pont beleillik a tenyerébe. Az energiahatékony core-processzor megbirkózik olyan nehezebb feladatokkal is, mint a játszás és a HD tartalmak – fotók és videók – megosztása.    

A felhasználók az okostelefon AI helyfelismerő funkciójával rendelkező duális fényképezőjével állíthatják be a mélységérzékelőt. Az Alcatel 1V támogatja a Google Assistant Button alkalmazását. Akár vezet, akár úton van, vagy otthon tartózkodik, biztos lehet benne, hogy a feladatok egy szempillantás alatt készen vannak, és tervezheti is a következő lépést, így mindig a legfontosabb teendőkre összpontosíthat.   

Az Alcatel 1V 2020 első negyedévében lesz elérhető a kiválasztott piacokon Európában, az Ázsia/Csendes-óceáni térségben, a Közel-keleten és Afrikában már 88 USD (79 €) áron fekete és fenyőzöld színben. 

Alcatel 1B – zavartalan Android 10 (Go edition) okostelefon élmény

Az Alcatel 1B optimális okostelefon felhasználói élményt nyújt az Android™ 10 (Go edition), a quad-core processzor és az akár 2GB RAM segítségével, mely kétszeres tárhelyet jelent, ennek eredményeként több applikáció szolgálhat a jobb teljesítmény, az adatmentés és a beépített biztonság érdekében, ezzel pedig ultra gyorsan tud egyszerre több feladatot végezni. 5,5 hüvelykes HD+ kijelzője tökéletes vizuális élményt ad. 

Az okostelefon a háttérben futó Smart Manager szolgáltatással azonnal törli a memóriát és okosan optimalizálja az energiafelhasználást. A felhasználó szabadon kalandozhat útközben is, mivel az Alcatel 1B egy nagy, 3000mAh akkumulátorral rendelkezik, ami könnyedén kibírja az egész napot, Önnek pedig nem kell a töltővel foglalkoznia. 

Google Assistant gomb került beépítésre, mely azok kényelmére szolgál, akiknek gyors hozzáférés szükséges ezernyi feladathoz, amit pusztán egyetlen kattintással és hangkéréssel elvégezhet. A Google Assistanttal még útközben, az autóban is egyszerűen valósíthatja meg a terveit.   

Az Alcatel 1B 2020 első negyedévében lesz elérhető a kiválasztott piacokon Európában, az Ázsia/Csendes-óceáni térségben, a Közel-keleten és Afrikában már 66 USD (59 €) áron fekete és fenyőzöld színben. 

Alcatel TKEE MINI – Tablet gyerekeknek, amivel játékosan tanulhatnak 

A szülők megbíznak benne, a gyerekek szeretik – a TKEE MINI a játékos tanulásra buzdít. A gyerekközpontú táblagép kiváló játékokat és interaktív könyveket kínál különböző korosztályok számára, intelligens Q&A (Google Assistant) alkalmazással rendelkezik.

A vonzó és színes külső mellett a tabletet eltávolítható ütéscsillapítóval, puha, lekerekített sarkokkal alakítottuk ki a nagyobb biztonság érdekében. A hajtható hátsó támaszték és a 25 cm-ről történő szemtávolság-érzékelő megvédi a gyerekek szemét, és 30 percenként figyelmeztet a használati időre. Mindezek felett, a tablet biztonságos környezetet nyújt a játékhoz és tanuláshoz, ugyanis weboldal-letiltással, gyerekbarát felülettel, többszörös profil lehetőségével és szülői kontrollal megvédheti a gyerekeket a tiltott online tartalmaktól.  

Az Alcatel TKEE MINI átment a TUV teszten, ami egy nemzetközileg elismert minőségi teszt a szem védelméért, és SW Bluelight szűrőt használ a szem kényelme érdekében. A szülők nyugodtak lehetnek a készülék tartóssága miatt a táblagéphez járó ütközéscsillapítónak köszönhetően, illetve a tesztek bizonyították, hogy az akár 90 cm-ről való leesést is kibírja.  

Az Alcatel TKEE MINI 2020 első negyedévében lesz elérhető a kiválasztott piacokon Latin-Amerikában, Közel-Keleten és Afrikában már 88 USD (79 €) áron.

Alcatel LinkKey IK41–LTE/4G 150 Mbps USB adapter – internet kapcsolat bárhol, bármikor 

Az Alcatel LinkKey IK41 egy nagyon könnyű, hordozható, zsebméretű LTE cat4 USB adapter.  A felhasználók könnyen adatot cserélhetnek a számítógépükön vagy laptopjukon az akár 150 Mbps letöltési és az 50 Mbps feltöltési sebességű gyors átvitelnek köszönhetően. A LinkKey két külső antennája szolgáltatja a megbízható internet kapcsolatot, és erősebb jelet biztosít az antenna számára, ami által az internet a zsúfolt házakban és a gyengébb jellel rendelkező területeken is elérhető.  

Az Alcatel LinkKey IK41 adapterrel a mindennapi élet könnyebb lesz utazás közben is, mert minden készülékhez biztosítja az internet csatlakozást. Elemek és kábelek nélküli hasznos útitárs, mely nagy sebességű, stabil 4G internet hozzáférést nyújt bárhol és bármikor. Az Alcatel LinkKey IK41-et a Linux 2.6.20 vagy későbbi, Windows7 vagy későbbi és a Mac 10.6 operációs rendszer támogatja.  

Az Alcatel LinkKey IK41 2020 első negyedévében lesz elérhető az Egyesült Államokban, Európában, Latin-Amerikában, az Ázsia/Csendes-óceáni térségben, a Közel-Keleten és Afrikában már 49 USD (44 €) áron. 

 

Címkék