Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A TCL bemutatja a legújabb fejlesztéseit az összehajtható és rugalmas mobilkijelző technológia terén

A TCL bemutatja a legújabb fejlesztéseit  az összehajtható és rugalmas mobilkijelző technológia terén

A TCL Communication bemutatja a vállalat legújabb mobilkijelző innovációit, a világ első feltekerhető és bővíthető kijelzős okostelefonját és a három felé hajtható tabletjét. Mindkét termék a TCL legújabb, dinamikus és rugalmas kijelző koncepciójához tartozik.

 

 

Ezen felül a TCL és a TCL-CSOT kijelző gyártásban szerzett szakértelmét kiaknázó, széleskörű fejlesztési programjának részét képezi, amihez immár több mint három tucat termékdizájn tartozik.   

“A legújabb készülékekkel a TCL egyértelműen bebizonyította, hogy még mindig rengeteg lehetőség rejlik az új ötletekben, ha a rugalmas és hajtogatható kijelzőkre gondolunk, számunkra pedig döntő fontosságú, hogy a megszokottól eltérően gondolkozzunk, és élen járjunk az innováció területén” – mondta Shane Lee, a TCL Communication Globális termékközpontjának ügyvezetője. „Ezek az újítások azokat a kijelző technológiákat használják ki, amik már léteznek a teljes körűen integrált TCL ökoszisztémánkban, hiszen egy drasztikus kutatási és fejlesztési programon belül lehetőségünk nyílik újragondolni a mobilkészülékek fejlődésének jövőjét”.  

 

A hajtogatható készülékeken kívül a TCL új módszereket határozott meg a rugalmas AMOLED kijelző technológia előnyeinek kihasználására a világ legelső, feltekerhető okostelefonjának elképzelésével.  A mindössze 9 mm vastag, hordozható eszköz újragondolja a standard okostelefon kialakítását a feltekerhető AMOLED kijelzővel, ami a belső motorok segítségével egyetlen gombnyomással a 6,75 hüvelyk méretű képernyőt 7,8 hüvelykre nagyítja. Ez teljesen új felhasználói élményt nyújt, amihez hozzájárul a TCL által testre szabott, megosztott képernyő és a több feladatot ellátó felhasználói felület is. Használaton kívül a motoros meghajtású csúsztatott panel a továbbfejlesztett mechanikát használja a rugalmas kijelző elrejtéséhez.  A TCL feltekerhető kijelzőjű okostelefon áráról és piaci megjelenéséről később nyújtanak információt. 

Míg az összehajtható termékeket érintő fejlesztések nagy része az okostelefonokra összpontosult, a TCL úgy véli, hogy ezt a technológiát a még nagyobb képernyő élmény érdekében is ki lehet használni, ezért a vállalat a háromfele hajtható tablet elképzelésével szeretne élen járni, és ezzel egy új termékkategóriát megteremteni. A működő prototípus mindkét technológiáját, a DragonHinge és ButterflyHinge  technológiákat is alkalmazza, hogy egy 20:8:9 képarányú, 3K képernyő felbontású, 10 colos táblagépet 6,65 colos méretű készülékké lehessen összehajtani. Ez az első nagyképernyős tablet, amely két zsanérral biztosítja, hogy csak minimális rés maradjon az össze- és kihajtást követően, továbbá többdimenziós ragyogást kínál 3D holografikus kivitelben. A TCL kihajtható tablet áráról és piaci megjelenéséről később nyújtanak információt. 

A TCL mobileszközökkel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: http://www.tcl.com/global/en.html

A TCL Communication vállalatról

A TCL Communication Technology Holdings Limited (TCL Communication) mobilkészülékeket és szolgáltatásokat tervez, gyárt és árusít szerte a világon egy átfotó, multi-brand portfólión keresztül, melyhez a TCL, Alcatel és BlackBerry termékek tartoznak. Továbbá, a TCL Communication a Palm eszközök márkatulajdonosa, kutató-fejlesztője és gyártási partnere. A vállalat termékeit több mint 160 országban értékesítjük, Észak-Amerika, Latin-Amerika, Európa, a Közel-Kelet, Afrika és Ázsia/Csendes-óceáni Térség területén. 

A Hong-Kongban bejegyzett TCL Communication saját gyárat működtet Kínában, illetve kutatási-fejlesztési központokkal rendelkezik világszerte. További információkért kérjük, látogasson el a következő honlapra: www.tclcom.com

 

Címkék