Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Élő internetes videón figyelhetők meg a pécsi állatkert fókái

Élő internetes videón figyelhetők meg a pécsi állatkert fókái

Már élő internetes közvetítés keretében is végigkísérhetik az érdeklődők pécsi állatkert nagy népszerűségnek örvendő fókapárjának mindennapjait.

 

 

A csodalatosmagyarorszag.hu oldalon az állatok napjainak vízben töltött részét figyelhetik meg az érdeklődők a fókamedence betekintő ablakánál elhelyezett kamera segítségével.  Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az állatkerti webkamerák, melyek segítségével kényelmesen, otthonunkban is nyomon követhetjük állatkerti kedvenceink életét. A Pécsi Állatkertben korábban a perzsa leopárdok kifutójában volt webkamera elhelyezve, a Csodálatos Magyarországgal kötött együttműködésnek köszönhetően néhány napja már borjúfókák víz alatti életébe is bepillantást nyerhetnek a látogatók.
  Az intézmény felhívta a figyelmet arra, hogy a fókák rendkívül látványos és izgalmas vízi élete tárul a látogatók szeme elé: játszanak, szeretgetik egymást, buborékokat fújnak, sőt, aki reggelente ránéz az élő videóra, még azt is láthatja, ahogy a medence alján "szunyókálnak". Donka és Bonifác 2015-ben ugyanazon a napon született: a hím a nyíregyházi állatkertben, míg a nőstény a németországi Augsburg vadasparkjában látta meg a napvilágot.

Csodálatos Magyarország cikkét és a kamera élőképét ide kattintva tekinthetitek meg!

MTI

Fotó:pecszoo.hu