Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Szerdától lezárják Normafán a Konkoly-Thege úti murvás parkolót

Szerdától lezárják Normafán a Konkoly-Thege úti murvás parkolót

 Megkezdődik Normafán a Konkoly-Thege úti murvás parkoló rendbetétele és bővítése, ezért szerdától a területet lezárják - közölte a XII. kerületi önkormányzat hétfőn az MTI-vel.

 

 

    A Normafa Síház melletti, védett erdőterületen lévő, aszfaltozott parkoló és a buszforduló helyén hamarosan zöldterületet, büfét, közösségi teret hoznak létre. A kieső parkolóhelyeket a nem védett erdőterületen lévő, jelenlegi murvás parkoló rendbetételével és bővítésével pótolják - írták.
    Hozzátették: a Normafánál a parkolóáthelyezés miatt áprilistól mindössze 65 parkolóhely áll majd rendelkezésre a síház melletti aszfaltos parkolóban.
    Az önkormányzat a koronavírus-járvány miatt arra kérte a kirándulókat, hogy "ne a Normafát válasszák szabadidős tevékenységükhöz, hanem a budai hegyek kevésbé látogatott területeit, kirándulóösvényeit". Már korábban lezárták a játszótereket, tűzrakóhelyeket, a szabadtéri fitneszparkot, nem látogatható az Erzsébet-kilátó sem, nem jár a libegő, és bezártak a területen levő büfék is - emlékeztettek a közleményben.

MTI

Címkék