Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A TCL a 10-es szériájú termékcsaláddal bővíti okostelefon kínálatát

A TCL a 10-es szériájú termékcsaláddal bővíti okostelefon kínálatát A TCL a 10-es szériájú termékcsaláddal bővíti okostelefon kínálatát A TCL a 10-es szériájú termékcsaláddal bővíti okostelefon kínálatát

A TCL a 10-es szériájú termékcsaláddal bővíti okostelefon kínálatát, amivel megfizethető áron lesz érhető az 5G és a prémium kijelző technológia.

 

 

 

A TCL Communication hivatalosan is bemutatja a TCL márkájú okostelefonjait, a TCL 10-es sorozatot. A prémium kategóriájú, mégis megfizethető Android készülékek a TCL saját gyártású nagy felbontású kijelzőit és a vállalat NXTVISION vizuáltechnológiáját használják, továbbá mindegyik eszköz kiváló minőségű hátsó kamerával, Qualcomm® Snapdragon™ processzorokkal és még több zászlóhajós tulajdonsággal rendelkezik. Mindegyik készülék 450 € alatti áron lesz kapható. A 10-es sorozat része a TCL első 5G okostelefonja és az első olyan készülék, mely a TCL ívelt AMOLED kijelzőjét használja.

“A világ egyik vezető elektronikai márkájaként a TCL brand térhódítása a mobiltelefon piacon lehetővé teszi, hogy olyan globális gyártók legyünk, ami az okos termékek teljesen integrált ökoszisztémáját kínálja gyakorlatilag az élet minden területén” – mondta el Kevin Wang, a TCL Industrial Holdings ügyvezető igazgatója. “Ezáltal ügyfeleinknek széles termékpalettát kínálhatunk, és TCL termékeink kíváló rendszerben egészítik ki egymást, és mindezt mindenkinél kedvezőbb áron biztosítjuk”.

A vállalat küldetésének, a „Display Greatness” filozófiának megfelelve az összes TCL 10-es okostelefon kihasználja a TCL integrált ökoszisztéma előnyeit a TCL által tervezett képernyők, illetve a saját fejlesztésű kijelző és kamera vizuáltechnológiája, a TCL NXTVISION által, amely igazi színekkel, tisztasággal és valós időben történő kontrasztjavítással hívják életre a képeket. A TCL kijelző technológiája kiemelkedő színpontosságot eredményez, így a felhasználók nem észlelnek különbséget a látott és a képernyőn megjelenő képek között. A 10-ess széria SDR és HDR valós idejű konvertálási funkcióval is rendelkezik, ami HDR minőségű videókat biztosít élesebb részletekkel, sötétebb árnyékokkal, fokozott kontraszttal és felerősített színekkel.

TCL Okos élmények: az okostelefonok új normája

A TCL kijelzőgyártásban és a teljesen integrált ökoszisztémában szerzett tapasztalatát kihasználva, mindhárom TCL 10-es szériájú okostelefonja könnyen használható funkciókkal és parancsikonokkal rendelkezik, így a felhasználók gond nélkül megoszthatnak tartalmakat, és a saját életstílusukhoz legjobban illeszkedő módon szabhatják testre telefonjukat:

  • Dinamikus TCL felhasználói felület: a TCL jól tudja, hogy mindenki másképp használja a telefonját. A TCL felhasználói felülete intuitív interakciót és személyre szabható funkciókat kínál a még egyszerűbb használhatóságért.

  • Szemkímélő kijelző: a felhasználó látásának egészségét szem előtt tartva a TCL kíméli a szemet olyan módokkal, mint az Adaptív hangvezérlés, az Olvasási mód és a Szemkímélő mód, hogy a legjobb megtekintési éményt nyújthassa függetlenül a fényviszonyoktól.  

  • Google Assistant gomb: gyors hozzáférés a Google Assistant aktiválásához.

  • Szuper Bluetooth: lépje túl az audio streamelés határait azzal, hogy akár négy Bluetooth fül- vagy fejhallgatót csatlakoztat egymáshoz, így zenéket oszthat meg a barátokkal a táncpartijukon (vagy csendes diszkó bulijukon).

TCL 10 5G: még több emberhez juttatja el az 5G technológiát

A cég első 5G-s okostelefonja, a TCL10 5G az 5G kapcsolat előnyeit nyújtja azoknak a felhasználóinak, akik korszerű és megfizethető készüléket keresnek. A SnapdragonTM 7 5G SoC rendszerrel működő TCL 10 5G nagyobb adatátviteli sebességet biztosít a gyorsabb feltöltések, letöltések és a stabil WiFi kapcsolat érdekében. A TCL 10 5G nagy, korszerű, 6,53”-os FHD+ DotchTM kijelzővel érkezik a piacra, amely lenyűgöző, 91%-os screen-to-body arányt kínál.  

 

“Az 5G-korszak elkezdődött már a világon mindenhol, ami alapvetően gazdagítani fogja az életünket” – jelentette ki Alex Katouzian, a Mobile, Qualcomm Technologies, Inc. rangidős alelnöke és ügyvezetője. “A Qualcomm Technologies és a TCL hosszú ideje szoros együttműködésben dolgozik, és nagy örömmel fogadtuk, hogy a TCL a Snapdragon 765 5G Mobile Platformot választotta legelső 5G okostelefonjához. A Snapdragon 765 egyesíti az 5G-t és a Mesterséges Intelligenciát, amelynek köszönhetően a TCL 10 5G figyelemre méltó 5G kapcsolatot és új életmódbeli élményeket hozzon világszerte még több fogyasztó számára.”.

A TCL 10 hátoldalán quad kameraegység található, melynek része egy 64 MP nagy felbontású fő kamera, egy 118 fokos, ultra széleslátószögű kamera, egy makró kamera, amellyel szuperközeli képek készíthetőek mindössze 2 cm távolságról, továbbá egy mélység kamera, ami a bokeh funkció segítségével professzionális képeket készít. A TCL 10 5G elülső 16 MP kamerája a 4 az 1-ben pixel technológiával készíti el a szelfi fotókat, amely automatikusan egyesít négy pixelt a még élesebb szelfi kép érdekében és feljavítja a gyenge fényviszonyokat is.  

Továbbá a TCL 10 5G nagy teljesítményű akkumulátorral büszkélkedhet, amivel akár egész nap használható a telefon, a Quick ChargeTM 3.0 technológia pedig rendkívül gyorsan feltölti a készüléket. Az OTG fordított töltés opció a telefont hordozható külső akkumulátorrá varázsolja, amivel feltölthet kisebb eszközöket, vagy segíthet egy barátjának, ha az ő készüléke lemerülőfélben van. A TCL 10 5G világszerte egyes kiválasztott régiókban lesz elérhető 399 €/399 £ áron.

TCL 10 Pro: a NXTVISION technológia a TCL első ívelt AMOLED kijelzőjével

A TCL 10 Pro széles színtisztaságot és éles képfelbontást biztosít a keskeny, TCL által készített
6,47”-os FHD+ ívelt AMOLED kijelzőjével, amely 2020 iF Design és 2020 Red Dot díjnyertes lett. Ívelt kialakítása által a képernyő „elnyúlhat” a minimális kerettel rendelkező kijelző széléig, amivel hatalmas arányban használható ki a képernyő, az Edge Bar ikonjai pedig gyors hozzáférést biztosítanak az egykezes applikációkhoz. A TCL 10 Pro ujjlenyomat olvasója a képernyő alatt található, amivel a felhasználó gyorsan feloldhatja a telefont. A NXTVISION technológia pontos színeket, kiváló kép- és videóminőséget eredményez, ezen felül a TCL 10 Pro-n a Netflix elérhető HDR10-ben, így megfizethető áron HDR10 videókat streamelhet, és számos HDR tartalmat játszhat le nagyobb kontraszt és még szebb színek mellett.  

A TCL 10 Pro telefonban a Mesterséges Intelligenciával működő képalkotó technológia rendkívül tiszta és színes fotókat és szelfiket készít még gyenge fényviszonyok között is. A TCL 10 Pro négy hátsó kamerával van felszerelve, köztük egy 64 MP nagy felbontású kamerával, egy 2,9 μm nagy pixeles, kedvezőtlen fényviszonyok mellett is jól teljesítő videókamerával, egy 123 fokos szuper széleslátószögű és egy makró kamerával, továbbá egy 24 MP elülső kamerával. Mindezek mellett a hibrid automata fókusz funkciója gyors és éles képeket készít éjjel-nappal. A még kreatívabb videók készítéséhez a TCL 10 Pro rossz fényviszonyok mellett is kiválóan működő és szuper széleslátószögű kamerát tartalmaz profi és ötletes tartalmak készítéséhez.

A TCL 10 Pro kifinomult, ívelt kialakítása tökéletesen szimmetrikus részleteket rejt, a matt hátoldal belesimul a tenyérbe, a tükröződésmentes képernyő egységes, keskeny profillal párosul. A TCL 10 Pro Ember Gray és Forest Mist Green színekben lesz kapható. Európában és az Egyesült Királyságban 2020 második negyedévétől lesz elérhető 449 €/399 £ áron.

TCL 10L: mindenki számára elérhető NXTVISION

A TCL 10L minőségi funkciókat és megjelenést kínál, ami még a legkisebb költségvetésbe is belefér. A Qualcomm® Snapdragon™665 processzorral rendelkező 6 GB RAM és a Mesterséges Intelligencia platform gyors működést és alacsony energiafogyasztást biztosít. A TCL 10L lenyűgöző élményt jelent a 6,53 hüvelykes FHD+ DotchTM kijelzőjével és a 91°%-os screen-to-body arányával. A NXTVISION és a dedikált kijelző révén a felhasználók magasabb szintre léphetnek a valódi színpontosságnak és a valós idejű vizuális fejlesztéseknek köszönhetően, ezáltal részletgazdagabb, nagyobb kontrasztú képeket alkothatnak. A TCL 10L négy hátsó kamerával rukkol elő, beleértve a Mesterséges Intelligencia technológiával rendelkező 16 MP szelfikamerát, ami érzékeli és javítja a jeleneteket és tárgyakat a legjobb eredmény érdekében. A TCL 10L Stop Motion videó funkciójával szórakoztató és kreatív videó készíthető közvetlenül a telefonnal utólagos szerkesztés nélkül.

A TCL 10L esetében a megfizethetőség nem azt jelenti, hogy kompromisszumot kellene kötni a designt és a kényelmet illetően, hiszen a szemet gyönyörködtető holografikus kidolgozás, a szivárvány színeiben pompázó hátoldal és a keskeny, 3D kialakítás kiválóan passzol a kézbe. A TCL 10L a természet ihlette Arctic White és Mariana Blue színekben lesz kapható, Európában és az Egyesült Királyságban 2020 második negyedévétől lesz elérhető.

Címkék