Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A TCL bemutatja az ökoszisztémájába integrált új, okos otthoni eszközeit

A TCL bemutatja az ökoszisztémájába integrált új, okos otthoni eszközeit

A TCL Communication bemutatja az integrált ökoszisztémája részét képező négy új okos eszközét, beleértve a márka első, ultragyors 5G CPE routerét és a vezeték nélküli fülhallgatóit. Az okos eszközök és a következő generációs 5G termékek iránti egyre növekvő igényt kielégítve a TCL Communication legújabb termékcsaládja megfizethető, kiváló minőségű, mindenki számára elérhető készülékeket kínál.

 

 

 

“Büszkék vagyunk rá, hogy az egyike vagyunk azon vállalatoknak, melyek teljesen integrált ökoszisztémával rendelkeznek, kínálatunkat pedig ügyfeleink igényeinek még inkább megfelelve szeretnénk bővíteni” – mondta el Aaron Zhang, a TCL Communication Global Sales & Marketing alelnöke és ügyvezető igazgatója. “Ha további 5G és ehhez kapcsolódó készülékeket adunk a TCL márkához, lehetővé tesszük, hogy az ökoszisztémánk a következő évek során az otthonok és családok részévé nője ki magát”.

TCL LINKHUB 5G CPE: ultragyors 5G router okos otthonába

A TCL LINKHUB 5G CPE könnyű, hordozható router, mely következő generációs hálózati sebességet biztosít az otthonában és a munkahelyén. Az eszköz 4X4 MU-MIMO technológiával támogatja az okos, kétsávos Wi-Fi csatlakozást, ami jelentősen növeli a lefedettséget, stabil, nagysebességű kapcsolatot tart fent, és akár 1000 egyidejű csatlakozást biztosít, ami tökéletes az otthonok, kisebb vállalkozások, életesemények számára.

A LINKHUB 5G CPE a Qualcomm Snapdragon X55 chipsettel rendelkezik, támogatja a 2,8 Gbps sebességű 5G csatlakozást, a legújabb Wi-Fi 6 technológia 3,6 Gbps sebességet tesz lehetővé, ami elég sávszélességet nyújt, hogy egy 1 Gbps HD tartalmat akár 3 másodperc alatt letölthessünk – ez a 4G LTE sebességének közel tízszerese. A LINKHUB 5G CPE Easy Mesh rendszerével a felhasználók könnyedén csatlakozhatnak mesh routerükkel, ami növeli a Wi-Fi lefedettséget a többszintes házakban és a nagyobb terekben is, és ultragyors, holt terek nélküli Wi-Fi kapcsolatot biztosít. Az egyszerű beállítás Bluetooth és ZigBee segítségével.

A TCL LINKHUB 5G CPE 2020 harmadik negyedévétől 499 € ártól lesz kapható Európában, az Egyesült Államokban, Kínában, Ázsiában, a Csendes-óceáni térségben, Közel-Keleten és Afrikában.

SOCL500TWS & ACTV500TWS: vezeték nélküli fülhallgatók, amikkel nem kell kompromisszumot kötni a hangminőséget illetően

A teljes mértékben vezetékmentes és sokoldalú SOCL500TWS & ACTV500TWS fülhallgatók az audio szabadság új dimenzióját tárják elénk. A SOCL500TWS 5,8 mm-es, míg az ACTV500TWS 6 mm-es hangszóróval rendelkezik, ami kiváló, tiszta hangminőséget biztosítanak gazdag basszussal. A fülhallgatók tervezésénél a kényelem volt a fő szempont, hiszen a belső fül védelmét kell szolgálniuk – a piacon elérhető más termékekkel ellentétben, amelyek kizárólag a hallójáratot használják, és hosszan tartó viselés esetén kényelmetlen lehet. Továbbá, az ACTV500TWS Comply Foam Tips™ memóriahab kényelmes, fülhöz igazodó érzést biztosít. A SOCL500TWS IPx4 besorolású vízlepergető borítást és mikrofonhálót tartalmaz, míg az ACTV500TWS IPx7 védettségi fokozatának köszönhetően teljesen víz –, és cseppálló.

A SOCL500TWS teljes lejátszási ideje 26 óra, 6,5 órás folyamatos lejátszás és 19,5 óra töltés a tokból. Az ACTV500TWS teljes lejátszási ideje 33 óra, 6,5 órás folyamatos lejátszás és 26,5 óra töltés a tokból. Az ACTV500TWS vezeték nélküli töltése gyors feltöltés funkcióval mindössze 15 perc töltéssel egy óra lejátszási időt eredményez.

A SOCL500TWS Phantom Blacks, az ACTV500TWS Copper Ash színben lesz kapható. A SOCL500TWS & ACTV500TWS Európában 2020 második negyedévétől 99 €/ 129 € áron lesz elérhető.

ACTV500TWS 6 mm-es hangszóróval rendelkezik, ami kiváló, tiszta hangminőséget biztosítanak gazdag basszussal. A fülhallgatók tervezésénél a kényelem volt a fő szempont, hiszen a belső fül védelmét kell szolgálniuk – a piacon elérhető más termékekkel ellentétben, amelyek kizárólag a hallójáratot használják, és hosszan tartó viselés esetén kényelmetlen lehet. Továbbá, az ACTV500TWS Comply Foam Tips™ memóriahab kényelmes, fülhöz igazodó érzést biztosít. A SOCL500TWS IPx4 besorolású vízlepergető borítást és mikrofonhálót tartalmaz, míg az ACTV500TWS IPx7 védettségi fokozatának köszönhetően teljesen víz –, és cseppálló.

MTI