Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

FELKUTATTUK!!! FFP2 SZÁJMASZK EMBERI ÁRON

FELKUTATTUK!!!  FFP2 SZÁJMASZK EMBERI ÁRON FELKUTATTUK!!!  FFP2 SZÁJMASZK EMBERI ÁRON

 

Amióta a Covid-19, ismertebb nevén korona vírus, felütötte a fejét a világban és hazánkban is, a védőeszközök ára az egekbe szállt.

 

 

Vannak ügyeskedők, akiknek előre utalás után a vevő csak várhatja a csomagot, ami sosem érkezik meg, és vannak a drasztikus áron nyereséget elérő cégek, akik egy FFP 2 szájmaszkot 5000-7000 Ft között árulnak a neten.

De hogy miért is ment fel az ára?

Rengeteget hallunk arról, hogy Európában óriás gyártósorokon készítik ezeket a maszkokat, de ezek a gyártósorok eltörpülnek a kínai kisebb gyárak termeléséhez képest is, és ami talán a nagyobb probléma: a gyártáshoz szükséges alapanyagot is Kínában állítják elő!

Így a szájmaszkok, pld. az FFP2 szájmaszk ára nagytételben 3 dollár körül mozog a kínai piacon és majdnem ugyanennyi az ide szállítás költsége is, nem is beszélve arról, hogy mennyiségileg 100 000 db vásárlása alatt nagyon szóba sem állnak az emberrel a gyártó cégek.

Talán ez is az oka, hogy szinte lehetetlen 4-5 ezer forint alatt FFP2 szájmaszkot vásárolni kishazánkban, főleg olyat, ami le követhető, minden minősítéssel rendelkezik, és ami a legfontosabb, hogy megbízható cégtől vásároljuk.

Szerkesztőségünk talált egy budapesti orvostechnikai céget, aki eddig csak nagykerként működött, de meggyőztük, hogy a lakosságot is szolgálja ki.

ÉS A LÉNYEG AZ ÁR !!!

A cég az FFP 2 maszkot Bruttó 1990 Forintos áron kínálja vevőinek, és igaz, hogy az utánvétes futárszolgálat díja 1000 Ft, de figyelembe véve azt, hogy ha 10 ember összeáll és közösen rendelik, a futár díja máris csak 100 forint maszkonként.

De természetesen előre egyeztetett időpontban a cég Budapesti telephelyén személyesen is átvehetőek a maszkok.

A cég mindenkinek a szájmaszk mellé névre szóló számlát is küld saját vagy akár a vállalkozása nevére címezve, ami védőeszközként leírható bármely cég tevékenységébe.

Az eladó cég külön telefonszámot hozott létre, ahol a rendeléseket lehet leadni, illetve ehhez tartozó email címre is el lehet küldeni a megrendeléseket.

Fontos, hogy a megrendeléshez mindig pontos szállítási címet és számlázási címet adjunk meg, hogy a csomag ne kallódhasson el, továbbá egy telefonszámot, ahol a futár elérheti a vevőt, ezáltal biztos eljut a csomag a megrendelőjéhez.

És ami a legfontosabb:

FFP2 szájmaszk Bruttó ár 1990 Ft

Rendelés leadás telefonon: +36-70-240-8943   (9-20 óra között )

Rendelés leadása mail: ffp2maszk@gmail.com

Remélem szerkesztőségünk tudott segíteni ezzel az információval olvasóinak.