Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Peyton Manning szerint nagyon nehéz első év vár Joe Burrow-ra

Peyton Manning szerint nagyon nehéz első év vár Joe Burrow-ra

A profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének egyik legjobb irányítója, Peyton Manning szerint nagyon nehéz első év vár Joe Burrow-ra, akit jó eséllyel az első helyen választ ki a Cincinnati Bengals a csütörtöki drafton. 

 

 

   

    A kétszeres Super Bowl-győztes klasszis elmondta, a Louisiana State Egyetem játékosa felhívta őt, hogy tanácsot kérjen, ő pedig figyelmeztette.
    "Nézd, Joe, ha te vagy az első kiválasztott az NFL-drafton, az azt jelenti, hogy olyan csapathoz kerülsz, ahol bizony vannak lyukak" - utalt a Sky Sports híradása szerint Manning arra, hogy a játékosbörzén elsőként mindig az előző idény legrosszabb mérlegével záró egyesület választhat játékost.

 

A jövő sztárja – Joe Burrow


    "Nagyon sokat tanultam, főleg a negyedik negyedben elszenvedett vereségekből, és hogy ilyenkor mit is kell tennie egy NFL-irányítónak" - mondta Manning, aki első idényében 13 vereség mellett mindössze háromszor diadalmaskodott csapatával, az Indianapolis Colts-cal, egy évvel később viszont ez a szám már megfordult.
    Burrow az előző idényben egyetemi bajnoki rekordot jelentő 60 touchdown-passzt osztott ki, nemzeti bajnok lett csapatával, őt pedig a legjobbnak választották.

MTI