Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Elmarad a Debrecen Drive, a Campus Fesztiválról később döntenek

Elmarad a Debrecen Drive, a Campus Fesztiválról később döntenek

A járványügyi korlátozások miatt idén elmarad a májusra tervezett Debrecen Drive, a Campus Fesztiválról később döntenek - közölte a programokat szervező Campus Nonprofit kft.

 

.

    Miklósvölgyi Péter felidézte: a Debrecen Drive - Minden ami gurul elnevezésű járműipari kiállítást első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal tavaly rendezték meg, a kétnapos rendezvényen több mint félezer járművet, a személyautók mellett kamionokat, buszokat, versenyautókat, oldtimereket, katonai, rendőrségi járműveket, motorokat és munkagépeket láthattak az érdeklődők, miközben naponta több alkalommal motoros és autós kaszkadőrök tartottak bemutatókat.
    A koronavírus-járvány miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy az idei Debrecen Drive elmarad, a járműipari kiállítást majd jövő májusban rendezik meg ismét - jelezte Miklósvölgyi Péter, megjegyezve, hogy legnagyobb rendezvényük, az eredetileg július végére tervezett Campus Fesztivál megtartásáról még nem döntöttek.
    Hozzátette: figyelemmel kísérik a járványügyi helyzettel összefüggő korlátozásokat, és legkésőbb június elején döntenek arról, lesz-e idén Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőben.

MTI