Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Járműveket és ötmillió forintot kapott a Budapest Bike Maffia

Járműveket és ötmillió forintot kapott a Budapest Bike Maffia

Elektromos autót, mikrobuszt és ötmillió forintot kapott a Budapest Bike Maffia, hogy a koronavírus-járvány alatt még hatékonyabban segíthessen a hajléktalanoknak és a szociális otthonokban élő rászorulóknak - közölte az önkéntességet és adományozást koordináló kormányzati akciócsoport vezetője kedden, az adomány átadása után az MTI-vel.

 

 

    Révész Máriusz azt mondta: az MVM Csoport által a járvány idejére felajánlott két járműnek és a Hotel Ózon Kft. ötmillió forintos adományának köszönhetően a Budapest Bike Maffia még több élelmiszercsomagot, fertőtlenítőszert és maszkot tud eljuttatni a rászorulóknak.
    Kiemelte, hogy a Hotel Ózon Kft. annak ellenére ajánlotta fel az ötmillió forintot, hogy a hotelek a járvány miatt nehéz helyzetbe kerültek. Az MVM Csoport felajánlása pedig a társadalmi felelősségvállalás szempontjából fontos - tette hozzá.
    Révész Máriusz szerint büszkék lehetünk arra, hogy Magyarországon ilyen széles körű összefogás jött létre azért, hogy a járvány okozta nehéz időszakot a lehető legkisebb veszteséggel vészeljük át.
    A Budapest Bike Maffia 2011 óta segíti az utcán és a szociális ellátásban élő hajléktalanokat, a rászoruló családokat és a szociális intézményeket. Az adományok mellett a szervezet célja a figyelemfelkeltés és a szemléletváltás is.

MTI