Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Hamarosan érkezik a vadonatúj Hyundai i20

Hamarosan érkezik a vadonatúj Hyundai i20

A vadonatúj i20 a Hyundai európai palettájának első olyan tagja, amely a márka új „Érzéki sportosság” formai filozófiáját követi. A modell nem csak fejlett kapcsolódási szolgáltatásokkal rendelkezik, de kategóriája legteljesebb körű biztonsági csomagját is kínálja, míg 48 voltos mild hibrid hajtáslánca még takarékosabbá teszi.

 

 

Városi stílus a városi élethez.

A vadonatúj i20 formavilága dinamikus arányokkal és egyedülálló stíluselemekkel teszi le a névjegyét. Az új, teljes LED-es fényszórók, a merész oldalsó karaktervonal, valamint a Z-alakú hátsó lámpatestben végződő, ék alakú C-oszlop együtt a modern stílus és a hamisítatlan prémium hangulat egységét teremti meg.

Bármit hozzon az út, készen áll rá.

Vajon elvárható ebben a méretosztályban ilyen magas szintű biztonság? A vadonatúj i20 biztonsági funkciók bőséges kínálatával válaszolja meg a kérdést. Intelligens sebességtartó automata. Sávkövető segédlet. Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés. Továbbfejlesztett ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer, amely immár nem csak járműveket, de gyalogosokat és kerékpárosokat is képes észlelni. És ez csak néhány a sok közül.A vadonatúj i20 fedélzetén szolgáltatások bő választéka gondoskodik arról, hogy Ön menet közben is kapcsolatban maradhasson. A BlueLink kapcsolt szolgáltatások széles palettáját kínálja, a valós idejű forgalominformációtól a „Jármű keresése” funkcióig, míg a természetes beszédmódot értelmezni képes hangfelismerés az ösztönös kezelhetőség új szintjét testesíti meg.

 

Az új, 10,25 colos képátlójú digitális műszeregységet és a szintén 10,25 colos központi érintőképernyőt vizuálisan egységbe foglalták, kihangsúlyozva a belső tér exkluzivitását. Az immár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is elérhető Apple CarPlay és Android Auto funkciók révén Ön a fedélzeti kijelzőre tükrözheti iOS és Android okostelefonja tartalmát és funkcionalitását. A vadonatúj i20 az első olyan Hyundai modell Európában, amely prémium Bose audiorendszert kínál. A kiemelkedő zenei élményről a beltér stratégiai pontjain elhelyezett nyolc hangszóró – köztük egy mélynyomó – gondoskodik.

Címkék