Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Hétvégén pótmajális! Fonyód és Badacsony is várja a vendégeket

Hétvégén pótmajális! Fonyód és Badacsony is várja a vendégeket

Évek óta kapcsolható össze május elsejei majális és a Fonyód-Badacsony közötti hajós utas invázió. Ezen a napon ezrek utaznak mintegy megkezdve a balatoni szezont a BAHART hajójáratain Badacsonyba, majd onnan Fonyódra.

 

 

Az idei évben sajnos a veszélyhelyzetből adódóan nem indulhattak el a kirándulók a csodás környéket bejárva, megkóstolni a finom badacsonyi nedűket. 
A két település polgármestereinek múlt pénteki egyeztetésének köszönhetően, június 28-án, vasárnap Pótmajális várja a városunkba érkezőket, a kirándulni vágyókat. 
A BAHART június 27, illetve 28-án a Pótmajálisra való tekintettel Fonyód és Badacsony között közlekedő menetrendi hajójáratait bővíti:


A járatok az alábbiak szerint fognak indulni a fent említett 2 napon:
Fonyódról: 9.30; 11.00; 12.30; 14.00; 17.00; 18.30 órakor
Badacsonyból: 10.15; 11.45; 13.15; 16.15; 17.45; 19.15 órakor
Menetidő: 25-30 perc 


A balatoni szezon- ha kicsit késve is- kezdetét veheti a 2020-as évben. A helyi éttermek és egyéb szolgáltatók már felkészültek a vendégek fogadására. A Vigadó téren idén is várja a kikapcsolódni vágyókat az Óriáskerék és a legkülönfélébb szórakozási lehetőségek. A túlparton, Badacsonyban a borászok a megfáradt túrázóknak a borvidék legjobbjait kínálják és természetesen a vendéglátóhelyek itt is minden biztonsági előírást betartva fogadják a vendégeket. Mi sem egyértelműbb, hogy a strandokon mindenki a legnagyobb biztonságban élvezheti a vízparti pihenést. 
Hónapokig az volt a szlogen, hogy maradj otthon! Most, hogy ezen túl vagyunk: Maradjunk Itthon! Fonyód és Badacsony környéke is megannyi kikapcsolódást, illetve pihenési lehetőséget nyújt! 

ÖS