Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Szeptemberben rendezik meg a Fuss, Forest! terepfutóversenyt

Szeptemberben rendezik meg a Fuss, Forest! terepfutóversenyt

Szeptember 5-én rendezik meg a Fuss, Forest! elnevezésű terepfutóversenyt a Budakeszi Vadasparkban.

 

 

 

    A járványügyi helyzet miatt áprilisban elhalasztott verseny egyszerre jótékonysági és családi futás, amelyen a néhány száz méterestől a félmaratonig hat táv közül választhatnak az indulók - tájékoztatták a szervezők csütörtökön az MTI-t.
    Aki benevez a versenyre, aznap ingyenesen látogathatja a Vadasparkot. A bevételt a vadmacskák védelmére, életmódjuk tanulmányozására fordítják a szervezők.     
    A Budakeszi Vadaspark környékén található erdők és turistautak a Budai-hegység legszebb részei közé tartoznak, ezen a területen, illetve a Vadaspark közvetlen közelében alakították ki a szervezők - a Budakeszi Vadaspark, az Örökerdő Alapítvány és a CoffeeRUN Sportegyesület - az útvonalakat úgy, hogy azok közül a legkisebbek által is könnyen teljesíthető néhány száz méterestől az alapos felkészültséget igénylő félmaratonig minden korosztály és résztvevő megtalálja a számára legmegfelelőbbet.
    A rajt és a cél a Budakeszi Vadaspark főbejáratánál lesz. A kistávok résztvevői 9.30-tól 10 percenként, a Tűzróka (4 km) és a Vadmacska futam (8,8 km), valamint a Hiúz félmaraton indulói pedig 10 órakor rajtolnak.

MTI