Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A TCL a TCL 10 Plus és a TCL 10 SE készülékkel bővíti a 10-es sorozatú okostelefon kínálatát

A TCL a TCL 10 Plus és a TCL 10 SE készülékkel bővíti a 10-es sorozatú okostelefon kínálatát

A TCL Mobile, a TCL Communication okostelefon márkája hivatalosan is bejelentette, hogy kibővíti a TCL 10-es sorozatát az új TCL 10 Plus és TCL 10 SE készülékkel.

 

 

A két új telefon bevezetése is bizonyítja a TCL elkötelezettségét a „Nagyszerűség megjelenítése” filozófia iránt, és megerősíti a vállalat TCL 10-es sorozatának portfólióját az 500 $ alatti prémium okostelefonok kategóriájában, aminek a TCL 10 Pro, a TCL 10L és a TCL 10 5G is a tagja.

A TCL 10-es sorozattal a cég belépett a globális mobilpiacra, az okos eszközök teljesen integrált ökorendszerét kínálja az ügyfelei számára gyakorlatilag az életük minden aspektusában. A TCL 10 Plus és TCL 10 SE szintén kihasználja a TCL által épített képernyők és a TCL NXTVISION kínálta lehetőségeket, mely egy saját fejlesztésű kijelző és kamera vizuális technológia, ami az élethű színek, a tisztaság és a valós idejű kontrasztjavítás által kelti életre a képeket.

“A TCL felismerte, hogy az ügyfelei az életstílusukhoz és pénztárcájukhoz illő készülékeket keresik. A TCL 10 Plus és a TCL 10 SE bevezetésével újabb lépést teszünk annak irányába, hogy az ügyfeleinknek még több prémium termékkel szolgálhassunk megfizethető áron” – mondta el Aaron Zhang, a TCL Communication Global Sales & Marketing alelnöke és ügyvezető igazgatója. “Az új TCL 10 Plus és a TCL 10 SE az elkötelezettségünket jelképezi a még jobb vizuálokkal kiegészített, letisztult és kifinomult dizájn iránt, ami megfizethetőbb áron nyújt hatalmas élményt”.

TCL 10 PLUS: A NXTVISION CSÚCSRA JÁRATÁSA

A dedikált és az óriási, keret nélküli kijelző révén a TCL 10 Plus csúcsra járatja a NXTVISION technológiát. A 6,47 hüvelykes FHD+ ívelt AMOLED kijelző életszerű szórakozást kínál, így a TCL 10 Plus teljes mértékben kihasználja a képernyő minden lehetőségét a kiterjedt, széles látókörű élmények megtapasztalása érdekében. Továbbá, a TCL 10 Plus az okostelefonok azon kiválasztott csoportjához tartozik, amin HDR10 minőségben érhető el a Netflix, illetve a megnövelt kontraszttal és szebb színekkel hozzáférést biztosít számos HDR tartalomhoz.

A TCL 10 Plus egy sokoldalú, Mesterséges Intelligencia által működtetett 48 MP-es négyszögletű kamerával rendelkezik, amely kiváló minőségű képeket biztosít a felhasználók számára, így egyetlen keretbe befér a szuper széles látószögű kamera. A 10 Plus készülék még több szórakozást nyújt az olyan kreatív videó módokkal, mint a Stop Motion funkció és a szuper széles látószögű kamera.

A TCL 10 Plus kifinomult és elegáns megjelenése a visszafogott fényesség, a matt külső, az ég inspirálta színek és a sima, 3D forma kombinációja, ami kivételesen kényelmes, a kézbe tökéletesen passzoló érzést és ergonomikus komfortot nyújt.

 

TCL 10 SE: MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ NXTVISION

A széles képek nem csupán a TCL 10 Plus esetében elérhetők. A TCL 10 SE 89%-os képernyő kihasználtságot kínál a 6,52 hüvelykes V-alakú notch kijelzőn, ami a NXTVISION által megnyerő képeket és valós idejű vizuális fejlesztéseket kínál. A felhasználók briliáns tisztaságot élvezhetnek még erős megvilágítás mellett is, ugyanis a TCL 10 SE automatikus kontrasztjavítást végez a sötét képterületeken. A sokrétű, 48 MP Mesterséges Intelligencia tripla kamerájával a használók lencsevégre kaphatják életük csodálatos momentumait, hiszen valós időben ismeri fel a jeleneteket, mikor erre a leginkább szükség van.

A TCL 10 SE átfogó teljesítményt és problémamentes élményeket kínál. Az egyszerű navigációt a kijelölt gombokon keresztül könnyen elérhető Google Assistant teszi lehetővé.

A TCL 10 SE készülék a sarkvidék ihlette Polar Night és Icy Silver színben érhető el .

A TCL 10 Plus és a TCL 10 SE akkumulátora is nagy kapacitással (4500 mAh és 4000 mAh), Gyors feltöltés és Fordított töltés* funkcióval rendelkezik. Mindkét készülék olyan okos biztonsági tulajdonságokkal van ellátva, mint az arcfelismerés és az ujjlenyomat érzékelő (a TCL 10 Plus kijelzőjében beépített ujjlenyomat szenzor van, míg a 10 SE hátoldalán található az ujjlenyomat érzékelő).

A TCL tervei között szerepel, hogy 2021-ben további mobil eszközökkel bővíti a kínálatát, hogy kielégíthesse a felhasználók igényeit, miközben kiaknázza a kijelző technológiát, amihez a leginkább ért, ezáltal életre keltheti a vállalat „Nagyszerűség megjelenítése” filozófiáját kiegészülve a magas színvonalú mobil technológiával – mindezt megfizethető áron.