Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Lenny Kravitz meoárja októberben jelenik meg

Lenny Kravitz meoárja októberben jelenik meg

Októberben jelenik meg Lenny Kravitz Grammy-díjas amerikai énekes, dalszerző memoárkötete, amelyben a zenész mozgalmas életének első 25 évéről vall.

 

 

 

    A Let Love Rule című könyvben beszámol iskolai éveiről, az otthoni feszültségekkel terhes légkörről, és az attól való menekülésről, amit a zene jelentett számára - írta a The Hollywood Reporter.
    Az 56 éves művész azt is megosztja a könyvben, hogy számos lemezszerződést utasított vissza, míg végül rátalált saját hangjára és egyenesbe jött magával. Életének fontos állomásai közül mesél manhatani, brooklyni, Los Angeles-i, majd franciaországi, angliai és németországi tapasztalatairól is.
    Mint közleményében fogalmazott, könyvében a születésétől első albuma, az 1989-es Let Love Rule megjelenéséig foglalja össze emlékeit. "Ez az utazás tele volt kalandokkal, közben tisztába jöttem magammal és megtaláltam a hangomat" - írta. Hozzátette: mindeközben a szeretet volt az az erő, ami kikövezte az útját és ezt a szeretetet fogalmazta üzenetévé. Let Love Rule című memoárkötet október 6-án jelenik meg.

MTI