Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Talk2night és Orsovai Reni duettje az Akusztikban

A Talk2night és Orsovai Reni duettje az Akusztikban

A hétfő esténként az M2 Petőfi TV-n jelentkező Akusztik című műsor egyik legizgalmasabb kihívása, hogy minden zenekarnak, akik játszanak a műsorban, készülnie kell egy feldolgozással is. Nem volt ez másként a másfél éve alakult Talk2night zenekarnál sem.

 

 

  "Mi nagyon szerettük ezt a kihívást és rengeteget gondolkodtunk a dalon. Végül az AK26 - Blöff című dalára esett a választásunk, amit modern-akusztik hangszerelésben készítettünk el - kezdték a zenekar tagjai, akik a különleges feldolgozást A Dal 2020 győztes dalának az énekesnőjével, Orsovai Renivel kiegészülve adták elő: "Reni hangja, személyisége és szellemisége abszolút beleillik a zenekarunk mentalitásába".

Természetesen az augusztus 31-én látható akusztikus koncerten a hangszeres modern popzenét játszó Talk2night zenekar első nagylemezének dalai is felcsendülnek majd.

"Júniusban jelent meg az első nagylemezünk 'Ez Együtt Valami' címmel. Az Akusztik koncertünk koncepciója az volt, hogy a lemez összes dalát eljátsszuk. Alapvetően ebben a formában egyik dalt sem hallhatta még senki, mivel kizárólag az Akusztikra hangszereltük át a lemezanyagot" - árulták el a Talk2night tagjai, akik azt is hozzátették, hogy az Akusztik az egyik legkedvesebb műsoruk, így hatalmas megtiszteltetés volt az A38 Hajó s
zínpadán játszani: "Ez a koncert intimebb, személyesebb volt, mint egy 'hangos' buli. Más energiák voltak és talán jobban kijöttek a dalok mondanivalói is."

 

 

A Talk2night Akusztik 2020. augusztus 30-án 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később augusztus 31-én hétfőn, 22:15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

OTS/MTVA Sajtó Osztály