Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Elkészült a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm első előzetese

Elkészült a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm első előzetese

Elkészült a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm első előzetese.

 

 

 

    Az alkotók szerdai közleménye szerint a forgatás az év eleje óta tart és a tokiói olimpia után ér véget. A hivatalos életrajzi dokumentumfilm Hosszú Katinka portréja mellett az ötkarikás játékokra való felkészülését mutatja be, amely során a stáb folyamatosan követi a klasszis úszót és rögzíti életének minden lényeges elemét. A kommüniké kiemelte: a koronavírus-járvány, az olimpia elhalasztása újabbnál-újabb kihívások elé állítja mind Katinkát, mind a stábot, a karantén alatt elsősorban Hosszú Katinka magánéletére fókuszált a forgatás.
    "Életemben nem gondoltam volna, hogy a filmezés ilyen kemény munka fizikailag és érzelmileg is" - szögezte le Hosszú Katinka, aki hozzátette: mivel a stáb tagjai belelátnak az egész életébe, így minden fél részéről "csak őszintén, tiszta szívvel és lélekkel lehet csinálni" a forgatást.
    Pálinkás Norbert rendező kifejtette: "a világjárvány okozta felfordult világban óriási kihívás a folyamatos alkalmazkodás a mindig változó helyzetekhez, senki sem tudja, mit hoz a holnap. Az olimpiáig követjük nyomon Katinkát, de számomra az is roppant érdekes kérdés, hogy a tokiói játékok után - éremmel, vagy anélkül -, hogyan alakul majd Katinka karrierje".A Szupermodern Stúdió gyártásában készülő portréfilm a tervek szerint a tokiói olimpia után, 2021 karácsonya körül kerül majd a magyar mozikba. (MTI)

Katinka - Official Teaser from Szupermodern Stúdió Kft. on Vimeo.