Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Országos rajzpályázatot indít a Debreceni Állatkert

Országos rajzpályázatot indít a Debreceni Állatkert

Országos rajzpályázatot indít a Debreceni Állatkert, a beérkezett alkotások közül a szakmai zsűri közreműködésével kiválasztott első három helyezett, továbbá az intézmény közösségi oldalán megszavazott közönségdíjas pályamunka részesül majd a csoportos állatkerti látogatást és szakvezetést, valamint vidámparki kalandokat magában foglaló díjazásban - közölte a Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft. kedden az MTI-vel.

 

 

 

 

    A Nagyerdei Kultúrpark a járványügyi helyzetben is több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. A tanulók feleleveníthetik az előző tanévben vagy a szünidőben megélt állatkerti élményeiket, ezért a szervezők országos iskolai rajzpályázatot hirdetnek Álmaim állatkertje címmel - olvasható a közleményben.
    Mint írják, az ország bármely iskolájából lehet jelentkezni osztályonként egy átélt vagy elképzelt állatkerti élményeket illusztráló alkotással. A rajzok bármilyen technikával készülhetnek, például ceruzával, filctollal, zsírkrétával, festékkel, mérete azonban csak A/4-es lehet.
    A pályamunkákat postán lehet elküldeni vagy személyesen az állatkerti pénztárnál leadni nyitva tartási időben december 11-ig.
    Az intézmény telefonon fogja értesíteni a nyerteseket, ezért kéri, hogy a pályamunka hátoldalán vagy a leadott anyag mellékletében a pontos név és cím mellett telefonos elérhetőség is szerepeljen.
    Bővebb információk a www.zoodebrecen.hu weboldalon találhatók - áll az összegzésben.

MTI

Fotó:Illusztráció/javier gonzalez fotója a Pexels oldaláról