Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Modern Gyárak Éjszakája november 13-án

Modern Gyárak Éjszakája november 13-án

 Negyedik alkalommal rendezi meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Modern Gyárak Éjszakáját. A járványhelyzetre tekintettel az érdeklődők ezúttal virtuálisan tekinthetnek be a gyárak működésébe 2020. november 13-án. Az eseményhez eddig már több mint 60 vállalkozás csatlakozott.

 

 

 

    A Modern Gyárak Éjszakája programsorozat célja azon innovatív, high-tech és zöld megoldások megmutatása, amelyek versenyképessé és mintaértékűvé teszik a Magyarországon működő üzemeket, gyárakat.
    A koronavírus-járvány második hullámának idején legfontosabb cél a lakosság egészségének megőrzésén túl a magyar gazdaság működésének fenntartása, a munkahelyek megvédése és a vállalkozások támogatása. A fertőzésveszély elkerülése érdekében az idei évben a gyárak virtuálisan a Modern Gyárak Éjszakája honlapján - videókkal, fényképekkel, online tudásbázissal és közösségimédia-játékok keretében - mutatják be működésüket, valamint azokat a fontosabb folyamatokat, technológiákat, amelyekre méltán lehetnek büszkék.
    A programsorozatra a vállalkozások november 6-ig jelentkezhetnek a moderngyarakejszakaja@ifka.hu e-mail-címen.
    A programban részt vevő gyárak és telephelyeik elérhetők az eseménysorozat honlapján, a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalon.

MTI

Képünk illusztráció! Alexander Dummer fotója a Pexels oldaláról