Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Soha nem látott felvételekkel érkezik a Legszebb ajándék

Soha nem látott felvételekkel érkezik a Legszebb ajándék
Zsiska Ferenc

Férfi A-válogatottunk 2020. november 12-én játszotta az idei meglehetősen különleges és számos megpróbáltatást hozó esztendő legfontosabb mérkőzését Izland ellen, a tét a (részben) budapesti Eb-szereplés volt. 

 

 

Az MLSZ TV kamerái ott voltak a legfontosabb pillanatokban, és az ezekben készült eddig sosem látott felvételeket és az Eb-kijutást jelentő győzelem utáni interjúkat kétrészes filmben mutatják be.

Az első rész december 22-én, 19 órakor debütál az MLSZ TV youtube-csatornáján, de az MLSZ honlapján és közösségi médiafelületein is látható lesz ettől az időponttól. A meccsnapi készülődésnek, Szalai Ádám megindító csapatkapitányi beszédének, a félidei legfontosabb pillanatoknak köszönhetően betekintést nyújt a film az Izland elleni mérkőzés színfalak mögötti történéseibe. Az első rész végére pedig az is kiderül, ki nevezte az Eb-kvalifikációt a legszebb ajándéknak.

A második rész december 29-én, 19 órától lesz megtekinthető. Ebből kiderül majd, hogy kire gondolt Nego Loic, az egyelítő gól szerzője, amikor lövése áthaladt a gólvonalon, magára nézve milyen következtetéseket vont le a mérkőzés után Nagy Ádám, hogy élte meg a kijutást Gulácsi Péter egy olyan hibát követően, amely egy olyan rutinos kapussal, mint ő egy pályafutás alatt általában csak egyszer esik meg. Mellettük természetesen a mérkőzést otthon néző, a koronavírussal is harcoló Marco Rossi valamint Szoboszlai Dominik, Szalai Attila, Nikolics Nemanja és Kalmár Zsolt is beszél arról, mit jelent pályafutásában az Izland elleni győzelem és Eb-kvalifikáció.

December 22-én és 29-én,19 órától tehát várnak mindenkit szeretettel a képernyők, kijelzők előtt!

Forrás:mlsz.hu