Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Filmet készített az M4 Sport a magyar futballválogatott őszéről

Filmet készített az M4 Sport a magyar futballválogatott őszéről

Zaj a csendben címmel saját gyártású filmet készített az M4 Sport a magyar labdarúgó-válogatott őszéről, amikor  az együttes kijutott a koronavírus-járvány miatt idénről jövőre halasztott, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra.

 

 

 

    A több mint 100 perces film először szombaton lesz látható az M4 Sport csatornán. Az MTVA Sajtó Osztályának közleménye szerint nemcsak a sikeres Eb-kvalifikációt, hanem az ahhoz vezető utat is bemutatja, így a Marco Rossi szövetségi kapitánnyal készített interjúk mellett a válogatott játékosok személyes történeteiről is szó esik benne.
    Tóth Bálint, az M4 Sport szerkesztője azt mondta, inkább "kordokumentumfilmnek" nevezné az alkotást, amelynek készítésekor Bulgáriában és Szerbiában, valamint a válogatott összes hazai mérkőzésén két plusz stábbal dolgoztak a kapuk mögött, így különleges, eddig még nem látott képeket és megszólalásokat tudtak megörökíteni.
    "Természetesen az őszi Nemzetek Ligája-mérkőzések és Eb-pótselejtezők legfontosabb történéseit is megmutatjuk, a játékosok külön történetei pedig az Izland elleni győztes mérkőzésen érnek össze" - mondta Tóth Bálint.
    A közlemény szerint a filmben többek között Szoboszlai Dominik, Szalai Ádám, Gulácsi Péter, Nikolics Nemanja, Loic Nego, Sallai Roland, Willi Orbán és Kalmár Zsolt "gondolataiba is betekintést nyerhetnek a nézők".
    A Zaj a csendben című filmet szombaton 19 órakor mutatja be az M4 Sport.

MTI

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.