Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Vereránautót esküvőre?

Vereránautót esküvőre?

Egy 1967-es Volga GAZ M21-est mutatuk be Nektek, ami egy1957-es Plymouth Savoy-jal és Opel Olympia Rekorddal együtt kedves barátunk, Ackermann Balázs tulajdonában állnak.

 

 

A Volga M21-esek története 1953-ig nyúlik vissza, mikor a szovjet pártvezetés utasítást adott egy új modell tervezésére, ami leváltaná a korábbi Pobjeda modelleket. Ez 1956-ban az M21-esek személyében valósult meg, amit 1970-ig három szériában gyártottak. Balázs Volgája egy 1967-es, vagyis utolsó szériás modell, melyet a Volgák esetén megszokott sornégyes motorral és háromsebességes kézi kormányváltóval szereltek.

внимание !!

Ez a videó részletesen ismerteti a GAZ M21-esek műszaki adatait, azok működését, illetve az autó egyes, ritkán említett részleteit! A megszokott sztereotip Volgás témákra és viccekre csak érintőlegesen tértünk ki! Ha részletesen is érdekel a szovjet pártvezetők limuzinja, nézd meg a videót és oszd meg velünk a véleményed.

 

Ha tetszett a videó, iratkozz fel, hogy ne maradj le a legújabb klasszikusokról sem!

Ha Ti is kipróbálnátok ezt a különleges pártvezetői limuzint, keressétek fel a NászVerda Facebookos oldalát, és vigyétek el egy körre vagy az esküvőtökre! - ezt persze elvtárshoz méltó módon, sofőrrel együtt tehetitek meg!  https://www.facebook.com/naszverda/

 

Forrás:https://www.youtube.com/c/klasszikkasztni

Fotók:Zsiska Ferenc - bevezetem.eu

Címkék