Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Május közepén újra megnyitja kapuit a Thália Színház

Május közepén újra megnyitja kapuit a Thália Színház

Május 15-én egy fergeteges vígjátékkal, az Álmomban megcsaltál című előadással nyitja meg újra kapuit a Thália Színház. A darab 14-i előpremierjét a Semmelweis Egyetem koronavírus-járvány elleni küzdelem élvonalában álló egészségügyi dolgozóinak ajánlották fel, így mondva köszönetet a járványhelyzet idején végzett emberfeletti munkájukért, és így kívánva nekik további kitartást.

 

 

 

Az új Feydeau-Hennequin darab főszereplői: Csőre Gábor, Gubás Gabi és Zayzon Zsolt. A történet napjainkban játszódik a Francia Riviérán, ahol egy gondtalan boldogságban élő házaspár életébe csöppenünk bele. Angéle, az első férje után milliomossá vált, rendkívül vonzó nő és Marc, a tévés híresség élete egészen álomszerű. Épp tengeri panorámás luxusvillájuk okosotthonná alakításának utolsó simításainál tartanak- hogy életük még tökéletesebbé válhasson -, amikor Angéle azt álmodja, hogy férje megcsalja…
 Az előadás Bagossy Levente csodálatos díszletében kerül színre,rendezője Kelemen József.  Május második felében visszatérnek a nagy francia kedvencek: a hat éve sikeresen futó Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban, amibentavaly vette át Schell Judit szerepét Mórocz Adrienn, és a Rövid a póráz Szinetár Dórával, akivel ez az előadás májusban lesz először látható. És újra színre kerül az Alul semmi Szabó Győző, Nagy Viktor, Vida Péter és Pindroch Csaba főszereplésével.
 Az előadások a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően, kizárólag védettségi igazolvánnyal, az intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett lesznek látogathatók.

Ezekről részletesen a Thália Színház felületein olvashatnak (www.thalia.huhttps://www.facebook.com/thaliaszinhaz).


 További információk: közönségszolgálati iroda: +36 1 311 0635, +36 1 311 1874, jegy@thalia.hu  jegypénztár: +36 1 331 0500

OTS/MTI