Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az ország legszebb természetfotói egy kiállításon

Az ország legszebb természetfotói egy kiállításon Az ország legszebb természetfotói egy kiállításon

Varázslatos Magyarország megnyitotta 11. fotókiállításának kapuit a Városliget szívében, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.

 

A VM fotópályázata tizenegy éve az ország legizgalmasabb természetfotós megmérettetése, ahol a fotósok kilenc hónapon át versenyeznek a legjobbaknak járó dobogós helyekért. Minden évad legszebb fotóiból egy gyönyörű fotóalbum és egy nagy volumenű kiállítás készül, melyet a nagyközönség az ország rangos kiállítóhelyein csodálhat meg.

A VM idei válogatása a 2020-as versenyévad legsikeresebb természetfotósainak 144 lélegzetelállítóan szép fotóján keresztül mutatja be nemzeti parkjaink különleges világát. Varázslatos tájképek, az állatok életének rejtett pillanatai és növények apró, művészi részletei adnak bepillantást a természet világába.

A 68 természetfotós képei között megcsodáljuk a 2020-as évad dobogós helyezettjei, Potyó Imre (1. hely), Hargitai László (2. hely), valamint Kovács Norbert (3. hely) képeit is. 

Hullámlovas - Duna–Ipoly Nemzeti Park Potyó Imre   (1. hely)

Vének tanácsa - Hortobágyi Nemzeti Park Hargitai László (2. hely)

Harcosok - Kiskunsági Nemzeti Park  Kovács Norbert (3. hely)

 

A kiállítás július 18-ig tekinthető meg a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, ezután a Magyar Természettudományi Múzeumban, illetve a Gödöllői Királyi Kastélyban, a Természet és- Környezetvédelmi Fesztiválon látható újra. A további helyszínekről a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Forrás:Varázslatos Magyarország

Címkék