Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bemutatkozik a funkciókban gazdag, gyors 5G-t biztosító TCL 20 R 5G

Bemutatkozik a funkciókban gazdag, gyors 5G-t biztosító TCL 20 R 5G

A MWC 2021 konferencián bemutatkozó 5G mindenkinek után a TCL Communication hivatalosan is bejelentette a TCL 20 R 5G, Androidos™ okostelefon bevezetését. A készülék a TCL csúcsminőségű kijelző technológiáját ötvözi az 5G sebességgel rendkívül kedvező, mindössze 200 EUR áron.    

 

 

 

5G mindenkinek

Az 5G lefedettség világszerte növekszik, és egyre több szolgáltatás fogja igényelni a gyors mobil adatkapcsolatot, ezért a TCL 5G mindenkinek küldetését a TCL 20 R 5G készülékben valósítja meg, hiszen az olcsó 5G opció még több felhasználóhoz tud eljutni.

Az applikációk és filmek méretei sokkal nagyobbak, míg a világ is a videóhívások irányába mozdul el, akár otthon, akár úton vagyunk. A TCL 20 R 5G problémamentes, nagyfelbontású videós kommunikációt tesz lehetővé, az SA és NSA 5G-n keresztül pedig ultragyors letöltést biztosít. Lejárt a lefagyott arcok és végtelen várakozás ideje.  

A MediaTek Dimensity 700 által működtetett TCL 20 R 5G a teljesítmény és hatékonyság tökéletes egyensúlyát képviseli, ami elég energiát nyújt az egész napos használathoz. A chipset 7 nm processzorának köszönhető a maximális akkumulátor élettartam, mely 28%-kal nagyobb energiahatékonyságot ígér, mint a 8 nm processzor.  

Magával ragadó kijelző

A gyors 5G kapcsolaton felül, a TCL 20 R 5G lenyűgöző, 90 Hz kijelzőt kínál. Minden egyes koppintás, lapozás és görgetés a TCL 20 R 5G képernyőjén gyors és könnyű, ami kivételesen zökkenőmentes vizuális élményt nyújt. A felhasználók választhatják az adaptív képfrissítési frekvenciát is, ahol lehetőség nyílik a 90 Hz frissítési frekvenciára a kiválasztott jelenetekben.  

Merüljön el a 6,52 hüvelykes V-notch, 90%-os képarányú kijelzőben. Az 500 nits fénysűrűségű, NXTVISION technológiával rendelkező kijelző kép- és videójavítást, és alacsony kényfényt, olvasó és szemkímélő üzemmódokat kínál. A TCL 20 R 5G maximális élményt és minimális szemfáradtságot biztosít.  

Elegáns és funkciókban gazdag

A telefon hátoldalán található 13 MP tripla kamera a felejthetetlen pillanatokat részletekben gazdagon, tisztán örökíti meg. A mesterséges intelligencia vezérelte automatikus javítás által a jelenetek összes árnyalata optimálisan jelenik meg, míg a dedikált 2 MP mélységi lencsék és 2 MP makró lencsék sokoldalúvá teszik a portrékat és az egészen közeli fotókat egyaránt. A TCL 20 R 5G által készített fotók tökéletesek a különböző platformokon és közösségi csatornákon történő megosztáshoz. 

Az arcfelismeréssel és az ujjlenyomattal történő feloldás biztonságos és azonnali hozzáférést biztosít, míg a nagykapacitású 4500 mAh akkumulátorral akár 10 órán át játszható le videó, 34 órán át lehet beszélni és 210 órán keresztül lehet audiót hallgatni.

A TCL 20 R 5G-t a Google™ Android szórakoztató eszközként ajánlja. Ez is bizonyítja, hogy a TCL 20 R 5G megfelel a Google szigorú követelményeinek a rendszeres és időszakos Android biztonsági javítások és a garantált frissítések által.

 

5G mindenkinek

A TCL 20 R 5G a vállalat 5G mindenkinek kezdeményezésének fontos mérföldköve, mely a 2021-es Mobile World Congress eseményen mutatkozott be. A TCL olyan készülékeket tervezett, amik révén a megfizethető 5G a felhasználók életének minden területén elérhetővé válik.

A TCL már a MWC 2021 előtt is közelebb hozta ezeket az értékeket a 400 EUR alatti 5G okostelefonjával, a 2020. júniusában megjelent TCL 10 5G készülékkel. A vállalat azonban még tovább demokratizálta az 5G-t azáltal, hogy a TCL 20 R 5G telefonját mindössze 200 EUR-ért kínálja.  

A TCL 5G mindenkinek elképzelése túlmutat a fogyasztói eszközökön, ugyanis az 5G-t elérhetővé teszi a munkában is az új TCL LINKHUB 5G külső CPE segítségével. Az ultragyors kapcsolódást a vidéki, külvárosi területen is biztosítja, így az 5G lehetővé teszi az okos otthonok és IoT megoldások megvalósulását az internettel nem rendelkező területeken is, ezzel megváltoztatva az ott lakók életét.      

„A TCL több mint piacvezető okostelefonokat, TV-ket és hordható kiegészítőket kínáló márka. Küldetésünk, hogy a legfontosabb technológiát a lehető legközelebb hozzuk az emberekhez” – mondta el Stefan Streit, a TCL Communication ügyvezető igazgatója. „Ahogy a világ egyre nagyobb részén kezdik felfedezni az 5G-t, és a szolgáltatások igyekeznek reagálni az azonnali kapcsolódás iránti növekvő igényre, a TCL 20 R 5G a megfizethetőség és a gyors mobilinternet hihetetlen egyensúlyát képviseli. A TCL jövőbiztos 5G telefont biztosít megbízható, kiváló minőségű funkciókkal mindenki számára elérhető áron”.       

A TCL 20 R 5G Granite Grey és Lazurite Blue színben kapható. Elsőként az Európai Unióban lesz elérhető szeptember 15-től, az USA piacára 2022 elején kerül.

Címkék