Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kiss Norbert – Vasárnapra is jutott egy győzelem!

Kiss Norbert – Vasárnapra is jutott egy győzelem!

Le Mans-ban vasárnap is folytatódott a kamion EB versenysorozat. Ezúttal is két futamot rendeztek. Már a délelőtt folyamán a leggyorsabb volt Kiss Norbert, a Révész Racing magyar pilótája megnyerte az időmérőt, így az élről rajtolhatott.A nedves pálya miatt most is sárga zászló hatálya alatt startolt a mezőny, ami jól  sikerült, és Norbi az élen haladt, mögötte a bajnoki címért szintén harcoló Lenz és Hahn haladt. Állandósult a távolság közöttük, Lenz kettő, Hahn három másodpercre  volt a piros MAN mögött, csata inkább a hátsó régiókban volt. Végül a részben felszáradó pályán Kiss Norbert  5 másodperces előnnyel nyert, az idei szezonban immár nyolcadik sikerét ünnepelhette!

3. futam összefogaló:https://youtu.be/Epd9YMFb_RQ

A fordított rajtrácsos versenyen Norbi a nyolcadik helyről indulhatott, de már az első körben bravúros előzéseket mutatott be, és feljött a 6. pozícióba. Kursim haladt az élen, aki a harmadik helyről lépett előre. A magyar pilóta remekül bújt be Halm mellé, és az ötödik volt két kör után. Ettől kezdve Lackot és Lenzet üldözte, többször is próbálkozott, de megelőzni nem sikerült a németet, így az ötödik helyen zárt a Révész Racing versenyzője, értékes pontokat szerezve. A futamot André Kursim nyerte. 4 futam közvatítés:https://youtu.be/dKaEQq3LVUs

- Ez egy jó hétvége volt, a csapat remek munkát végzett. Kicsit sajnáltam, hogy tegnap nem indulhattam az élről a büntetés miatt, de a mai nap ilyen szempontból jobban sikerült. Ismét megszereztem az első rajthelyet, de az első futam elég nehéz volt a nedves körülmények miatt, ám sikerült újból győzni.  A vasárnapi második verseny nagyon kemény volt, remélem a közönség is élvezte a manővereket! Vezetjük az összetettet, elégedett vagyok – mondta Kiss Norbert a versenyek után.

Összetettben Kiss Norbertnek 175 pontja van, mögötte Sascha Lenz 149, Adam Lacko 146 ponttal áll. Folytatás egy hét múlva Spanyolországban.

Forrás:Révész Racing