Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Black Jack a jövő évi szezonban már új néven, TEAM KAÁLI-ként indul a versenyeken

A Black Jack a jövő évi szezonban már új néven, TEAM KAÁLI-ként indul a versenyeken
A balatoni vitorlás versenyeknek évek óta meghatározó szereplője a Black Jack nevű katamarán, melynek eddigi legjobb eredménye a Kékszalagon 2020 évben elért második helyezése volt.


   

"A svájci gyártású, Decision 35-ös hajót pár éve vásároltam, azóta menedzseli Nagy R. Attila a hajót és a csapatot" magyarázta Kaáli Nagy Géza professzor, aki a lombikbébi kezeléseket végző Kaáli Intézetek alapítójaként vált közismertté. Intézetei két éve állami tulajdonba kerültek, ezt követően a professzor a felszabaduló energiáit elsősorban hobbijainak szenteli: a veterán autó gyűjteményének otthont adó dörgicsei Kaáli Autó-Motor Múzeumnak és a vitorlázásnak.

A TEAM KAÁLI az idei telet már új kikötőben, Balatonalmádiban tölti, ahol a szükséges felújításokat és változtatásokat fogják elvégezni rajta. A nagy vitorlákon a Kaáli Autó-Motor Múzeum négy méteres átmérőjű logója lesz látható. Kaáli professzor munkáját mind a múzeumban, mint a versenyvitorlázásban továbbra is Nagy R. Attila - vagy ahogy a vitorlás sport szerelmesei ismerik: Rozsda - segíti.

"Bizakodva tekintünk a jövőbe, hiszen múzeumunk már nemcsak országosan, de nemzetközileg is ismertté vált" fejezte be a professzor és hozzátette, hogy reméli, hogy a TEAM KAÁLI is hasonló sikereket fog elérni.

OTS

Fotó:teamblackjack.hu/Marton Adrienn