A Panasonic bemutatta új, ötpengés, 900-as sorozatú borotváját

A Panasonic bemutatta a 900-as sorozatú ötpengés borotvát, amely gyors és alapos borotválkozást biztosít, miközben minden egyes mozdulatával kíméli a bőrt és csökkenti az irritációt.

A 900-as sorozat a Panasonic legfejlettebb borotvatechnológiájával – japán pengékkel, ultragyors lineáris motorral, szálsűrűség-érzékelővel és egyedülálló borotvafejjel – teszi lehetővé a gyors, kényelmes és kíméletes borotválkozást. Az 5 rozsdamentes acélpenge egy vastag borostához kifejlesztett pengét is tartalmaz, és a Panasonic korábbi ötpengés borotvájához képest akár 50%-kal több szőrszálat vág le egyetlen mozdulattal. A rugalmas borotvafej és az érzékelő technológia alkalmazkodik az arc kontúrjához és a szakáll sűrűségéhez, hogy a borotva maximálisan kímélje a bőrt. Karnyújtásnyira van a hatékony és kíméletes borotválkozás: a 900-as sorozat teljesen vízálló, így a zuhany alatt is borotválkozhat, és szükség esetén gyorstöltés is rendelkezésre áll.

A 900-as sorozat két különböző összeállításban kapható: az ES-LV9U csomagban egy tisztító- és töltőállomás is található, az ES-LV6U pedig csak magát a borotvát tartalmazza.

A Panasonic prémium, 900-as sorozatú, ötpengés borotvája 5 kiváló japán rozsdamentes acélból készült pengét egyesít, hogy minden mozdulattal még több szőrszálat borotválhasson le. A borotvafej tartalmaz egy új, titánnal bevont, vastag borostaszálakhoz kifejlesztett pengét, és minden penge a Panasonic fejlett japán pengetechnológiájával készült, amely az erejéről, élességéről és tartósságáról híres. A távmunka elterjedése miatt megváltozott arcápolási igények kiszolgálása érdekében a Panasonic ötpengés borotvája gond nélkül megbirkózik a legproblematikusabb és legdurvább szőrzettel és a nehezen elérhető területekkel, amilyen az áll és a nyak, hiszen a pengéket úgy tervezték, hogy képesek legyenek egyetlen mozdulattal leborotválni a szakállat.1

Mind az öt pengét abból a kiváló minőségű, rozsdamentes acélból kovácsolták, amelyből a japán kardok is készülnek, és a mindössze 30 fokos nanoélesítésnek köszönhetően a pengék a szőrszálgyökerek közelében vágják el a szálakat. Ezek a rozsdamentes acéllemezek emellett rendkívül tartósak is, ami azt jelenti, hogy a Panasonic borotvák hosszú évekig biztosítják a kíméletes borotválkozást. A borotvák minden egyes pengéjén magasan képzett technikusok végeznek szemrevételezést, miután azokat a legkorszerűbb precíziós berendezésekkel is bevizsgálták, így biztosítva a legkiválóbb minőséget.

Az új 900-as sorozatú borotva felnyitható trimmelővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a borotválkozás előtti vágást és a finom részletekre is kiterjedő ápolást.

Alapos és kíméletes borotválkozás az ultragyors lineáris motorral, az érzékelő technológiával és a 20D rugalmas borotvafejjel.

Minden Panasonic 900-as sorozatú borotva fejlett, ultragyors, lineáris motorral működik, amely percenként 70 000 keresztirányú vágásra képes, hogy a borotva minden egyes elhúzással hatékony és erőteljes vágást nyújtson. Az egyenletes vágási sebesség még a háromnapos borostáknál is minimalizálja a szálhúzást és az irritációt, ráadásul ez a Panasonic érzékelő technológiájával párosul, amely másodpercenként 220-szor méri a szakáll sűrűségét, és a kényelmesebb borotválkozás érdekében a sűrűséghez igazítja a teljesítményt.

Ezenkívül a Panasonic egyedülállóan rugalmas 20D borotvafeje 20 független irányba képes elmozdulni, hogy az arc kontúrjához alkalmazkodva simítsa végig az arcot. Ez csökkenti a mozdulatok számát, miközben minimalizálja a nyomást és a bőr irritációját, hogy a borotválkozás valóban hatékony és kellemes élmény legyen.

Kényelmes és könnyen használható

Mindenkinek drága az ideje és nem végtelen, különösen igaz ez a munkába járók, az otthon dolgozó szülők és azok számára, akik mindig rohannak valahová. Ezért kulcsfontosságú a kényelem és a megbízhatóság. A 900-as sorozatot a még nagyobb hatékonyságra tervezték. Nedvesen és szárazon is használható, így akár a zuhany alatt is borotválkozhat, a háromperces gyorstöltési lehetőség pedig száraz használat mellett egy teljes borotválkozásra elegendő,2, ami azt jelenti, hogy nem érheti Önt meglepetés, és nem hiúsíthatja meg a terveit az utolsó pillanatban egy lemerült akkumulátor. Ezt a háromperces gyorstöltést persze valószínűleg igen ritkán kell majd alkalmaznia, hiszen a lítium-ion akkumulátor teljes feltöltöttség mellett akár 50 percnyi vezeték nélküli használatot biztosít.

Az ötfokozatú LED-kijelzőről egy pillantással leolvasható az akkumulátor töltöttsége és az üzemmód, az ergonomikus kialakítás részeként pedig a hüvelykujjnál markolatpárna segíti a könnyű használatot még zuhanyzás közben is.

Az ES-LV9U szetthez egy kompakt, automatikus tisztító- és töltőállomás is tartozik, amely minden használat után egy gombnyomással automatikusan megtisztítja és feltölti a borotvát. Az alapos tisztítás eltávolítja a szakállnyesedéket és a faggyút, amelyet pusztán vízzel nehéz eltávolítani, így a pengék hosszabb ideig élesek maradnak.