Nem sokon múlt a tragédia a Szigeten!

Kis híján tragédia történt a Szigeten, mikor egy kezdő fesztiválozó a viharjelzés ellenére besodródott rózsaszín gumimatracával a hullámzó  tömegbe!

A szemtanúk elmondása szerint, amikor a bajba jutott észlelte a bajt még próbált kijutni a sodrásból, de ekkor lefordult a matracról és eltűnt a hullámzó lábak és a por sűrűjében!

A  barátai és a hosszú évek során a fesztiválon edződött önkéntesek azonnal megkezdték a kutatást az egyre nagyobb hullámokot csapó tömeg ellenére, ezzel saját testi épségüket is kockára téve.

A keresőcsapat a nehézségek ellenére sem adta fel a keresést, aminek meg lett az eredménye és sikerült még a végzetes tragédia előtt a Sláger színpad melletti kerítésnél kimenteni a „fuldoklót” .

A gyors és szakszerű segítségnek és egy korsó hideg Dréhernek köszönhetően a bajba jutott kisebb sérülésekkel megúszta a dolgot.

A riadt szemtanúk elmondták, nem csak a mentőcsapatnak, hanem az épp fellépő, bár már megkopott hangú és még a playback ellenére is hibázó Kozsónak is köszönhető a sikeres mentés, mert Kozsó előadása sokkoló volt, de az általa még mindig sugárzott szeretet tartotta fent a fuldokoló fejét, ami a megmeneküléséhez vezetett.

Többen köszönetet is mondtak a művésznek, bár egy egy kritikus mondat is elhangzott.

„Akinek már nem megy a kozsóság, az ne kozsózzon”

A fiatalember megmenekülése után köszönetet mondott mindenkinek és a rá bajt hozó rózsaszín gumimatracot a helyszínen hagyva ,a maligán foktól átitatva indult tovább a következő buli helyszínre.

De búcsúzóul ígéretet tett, hogy ezentúl csak akkor megy a sodrásba, ha legalább a pink karúszója a kezén van!

A fenti kép nem illusztráció, hanem a száraz vagy nedves tény!